Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Πόλεμος" παρατάξεων στα Χανιά - κείμενο τής ΑΣΕΚ Χανίων


Δημοσιεύουμε κείμενο τής Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Ενωτικής Κίνησης Χανίων: Λυπούμαστε πολύ για την κατάντια κάποιων που μπήκαν στην διαδικασία να συκοφαντήσουν και να σπιλώσουν
συναδέλφους προκειμένου να διατηρήσουν τις θεσούλες τους.
   Λυπούμαστε πολύ γιατί πάνω σε αυτή την μανία τους μπήκαν στην διαδικασία να εκθέσουν συναδέλφους μας που ούτε καν ασχολήθηκαν με τα συνδικαλιστικά δρώμενα της περιοχής μας.
  Λυπούμαστε πολύ διότι πάνω σ’ αυτό τον παροξυσμό τους προσπάθησαν να συνδέσουν πολιτικές απόψεις ή πεποιθήσεις με την συνδικαλιστική δραστηριότητα.
   Λυπούμαστε πολύ γιατί στο παραλήρημα του παραλογισμού τους, διαδίδουν ασύστολα ψέματα αναφέροντας ότι εμείς λείψαμε από τα διοικητικά συμβούλια ενώ ήμασταν σε όλα παρόντες ή ότι αρνηθήκαμε το ενωτικό ψηφοδέλτιο, όταν εμείς το προτείναμε στην γενική συνέλευση καθώς επίσης και προτείναμε τα αξιώματα να δοθούν με την σειρά σταυροδοσίας όπως δηλαδή θα καταγραφόταν η επιθυμία των συναδέλφων μας.
   Λυπούμαστε πολύ διότι προσπάθησαν και προσπαθούν τις δικές μας διεκδικήσεις να τις κάνουν δικές τους.
   Λυπούμαστε πολύ γιατί η μανία τους να κρατηθούν στην εξουσία τους έβαλε στην διαδικασία να καταγράψουν σελίδες με την ελπίδα να παραπλανήσουν για άλλη μια φορά τους συναδέλφους μας και να παραμείνουν στο θώκο της εξουσίας.
   Λυπούμαστε γιατί ψάχνουν μέσα από το σπίτι μας σύγχρονους συνδικαλιστικούς «Εφιάλτες» και «Δούρειους Ίππους» …κοινώς προδότες.
    Λυπούμαστε τέλος γιατί αυτή η εικόνα  δεν ταιριάζει στην λεβεντιά των συναδέλφων μας, δεν ταιριάζει στο νομό της Κρήτης που εκπροσωπούμε, δεν ταιριάζει τέλος σε όσους παλικαρίσια θέλουν να διεκδικήσουν την ψήφο των συναδέλφων χωρίς με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν τις θεσούλες τους με συκοφαντία, με προσβολή συνειδήσεων και προσπάθεια σπίλωσης ανθρώπων.
     Η ψήφος κερδίζεται με αξιοπρέπεια με σοβαρότητα με προτάσεις, αυτά που είχαν να πουν κάποιοι, τα είπαν αυτά τα τρία χρόνια που ήταν στην εξουσία, τώρα θα μιλήσει ο συνάδελφος.

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια