Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί Δράμας- Ζητούν ενίσχυση προσωπικού στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Παρανεστίου και στο Τελωνείο Εξοχής

ΧΡΟΝΙΖΟΥΝ, όπως φαίνεται τα προβλήματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας, και το

 Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, προσπαθεί να τα θέσει σε κάθε ανώτερο, σε μια προσπάθεια για κάτι καλύτερο. Μετά από το ζήτημα της έλλειψης εξοπλισμού που υπήρχε από τις αρχές του χρόνου φέτος, συνεχίζουν να υφίστανται προβλήματα ενίσχυσης του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Νομού Δράμας.
Ανάμεσα σ’ αυτά που χρειάζονται ενίσχυση προσωπικού, είναι το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Παρανεστίου, ο Διαβατηριακός Έλεγχος Εξοχής Κ. Νευροκοπίου και άλλα σημεία.
ASTYNOMIKON YPALLHLON

Από αριστερά: Ο κ. Πιτσίκογλου, ο κ. Μενεξίδης, η κα. Ζαχοπούλου και ο κ. Βογιατζόγλου.


Αναλυτικότερα, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, στο πλαίσιο της διαρκούς αρμονικής συνεργασίας που έχει με τους θεσμικούς παράγοντες του Σώματος όπως αναφέρει, επισκέφθηκε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Αν Μακεδονίας – Θράκης, υποστράτηγο κ. Μενεξίδη Νικόλαο.
Παρόντες στη συνάντηση αυτή, ήταν ο πρόεδρος κ. Πιτσίκογλου, η γεν. γραμματέας κα. Ζαχοπούλου και ο ταμίας κ. Βογιατζόγλου.
Στη συνάντηση, το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, ανέπτυξε τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους, με κυριότερη ανάγκη της ενίσχυσης έμψυχο δυναμικό του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Παρανεστίου και του Διαβατηριακού Ελέγχου Εξοχής Κ. Νευροκοπίου.
Τέθηκε επίσης το θέμα με τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν στην στελέχωση της Δ.Υ. και της ΟΠΚΕ καθώς και την ανάγκη επαναπροσδιοριμού του τρόπου φύλαξης του Ανοικτού Κέντρου Φιλοξενίας Αλλοδαπών στην ΒΙ.ΠΕ. Δράμας.
Τέλος, κατέθεσαν γραπτό υπόμνημα, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά τα παραπάνω προβλήματα και οι λύσεις που προτείνουν ως φορέας συλλογικής εκπροσώπησης των συναδέλφων τους. Από την πλευρά του ο κ. Γενικός άκουσε με μεγάλη προσοχή την ανάλυση των προβλημάτων μας και δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία διευθέτησης- επίλυσης αυτών στο αμέσως προσεχές διάστημα , εν όψει και της θερινής περιόδου που ακολουθεί .
proinos-typos.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια