Συγχαρητήρια στο ΤΑΕ Μυλοποτάμου


Στον επαγγελματισμό, το ήθος και την αποφαστικότητα δύο αστυνομικών που υπηρετούν στο ΤΑΕ

 Μυλοποτάμου, αναφέρεται με ανακοίνωσή της Ένωση Ειδικών Φουρών Κρήτης. Όπως αναφέρεται, οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας, βοήθησαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ώστε να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό του ενώ λίγες ημέρες αργότερα συνέλαβαν έναν άνδρα με ένα κιλό χασίς. 
Αναλυτικά στην ανακοίνωση των Ειδικών Φρουρών Κρήτης αναφέρονται τα εξής:
Θα θέλαμε να εξάρουμε το ήθος, την αποφασιστικότητα και τον επαγγελματισμό  που επέδειξαν άνδρες του Τ.Α.Ε ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας καθώς την παραμονή του Πάσχα βοήθησαν ηλικιωμένο ζευγάρι το οποίο επέστρεφε από το Μοναστήρι του Βώσσακο, ώστε να φτάσει με ασφάλεια στους οικείους τους και να γιορτάσουν όλοι μαζί το Άγιο Πάσχα μιας και αφενός η κούραση το κάκιστο οδικό δίκτυο και αφετέρου η ευαισθησία και το υψηλό κοινωνικό φρόνημα των συναδέλφων απέτρεψαν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις.

Λίγες μέρες αργότερα άνδρες της ιδίας υπηρεσίας κατάφεραν σημαντικό πλήγμα κατά της βαριάς εγκληματικότητας και δη στην καταπολέμηση της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στην υψηλού κινδύνου περιοχή του ορεινού Μυλοποτάμου. Συνέλαβαν ημεδαπό ο οποίος είχε στην κατοχή του 1 κιλό ινδικής κάνναβης.

Συνάδελφοι είστε άξιοι συγχαρητηρίων και απολαμβάνετε την εκτίμηση όλων μας διότι με τις ενέργειες σας αποδεικνύετε πόσο κοντά στον πολίτη προσπαθεί να βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία αλλά και πόσο πιστοί είστε στον όρκο σας.
ekriti.gr
_