Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Πυρήνας Μοναχικών Λύκων πίσω από τις επιθέσεις στα γραφεία βουλευτών της ΝΔ

Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία των ακροδεξιών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη και
Θεόδωρου Φορτσάκη, στα Εξάρχεια στις οδούς Ζωοδόχου Πηγής και Σαριπόλου αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένες επιθέσεις αποτελούν την αφετηρία μιας στρατηγικής αντιποίνων για την πραξικοπηματική και εξοντωτική απόφαση που επιβλήθηκε στους αναρχικούς συντρόφους Δ. Πολίτη, Α. Ντάλιο, Γ. Μιχαηλίδη, Ν. Ρωμανό και στο μέλος της ΣΠΦ Γ. Τσάκαλο.

Εφαρμόζοντας μια κατασταλτική καινοτομία πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά οι σύντροφοι μας καταδικάστηκαν ως "ατομικοί τρομοκράτες" και αυτή τη στιγμή βρίσκονται όμηροι διαρκείας με δεκάδες χρόνια κάθειρξης στις πλάτες τους. Η εκδικητικότητα και οι μεθοδεύσεις σε βάρος των συντρόφων μας δεν θα μείνουν αναπάντητες. Το αναρχικό κίνημα θα οργανώσει τις απαντήσεις του ώστε να δημιουργήσει ένα ισχυρό πολιτικό κόστος για το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε εις βάρος των αγωνιστών του.

Γι αυτό κι εμείς σαν πρώτη αντανακλαστική απάντηση επιτεθήκαμε σε 2 γνωστούς θιασώτες του δόγματος "Νόμος και Τάξη" στον Ελλαδικό χώρο. Ο μεν Φορτσάκης πέρα από τις ακροδεξιές θέσεις και δηλώσεις του ανα καιρούς το έχει αποδείξει με τη θητεία του ως πρύτανης της Νομικής το διάστημα 2014/15 υπηρετόντας πιστά την κατασταλτική πολιτική του Σαμαρά, η δε Βούλτεψη έχει διατελέσει τηλεμαϊντανός ουκ ολίγες φορές με άκρως φασιστική ρητορική για διάφορα ζητήματα.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
                            ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ

Υ.Γ.
Ο λογαριασμός των συγκεκριμένων ενεργειών, αλλά και όσων ακολουθήσουν, να σταλεί στα καθάρματα Αποστολάκη, Μουζάκη, Γκανιάτσο, και σε όσους πρωταγωνιστούν και ενορχηστρώνουν την ποινική εξόντωση των συντρόφων μας.

                                                                                                                     
Πυρήνας Μοναχικών Λύκων


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια