Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Θησαυρό" με υδροπονική κάνναβη εντόπισαν σε μεζονέτα στο Παλαιό Φάληρο (ΦΩΤΟ)

Έναν... θησαυρό φαίνεται ότι έχουν το τελευταίο 24ωρο στα χέρια τους τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, μετά την έφοδό τους σε μεζονέτα της περιοχής και τον
εντοπισμό καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης και τη σύλληψη ενός 32χρονου.
Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι οι κατασχεμένες ποσότητες μπορεί να μην είναι εντυπωσιακές, αλλά η υπόθεση αποτελεί την άκρη του νήματος για μία πολυεπίπεδη έρευνα σε βάθος για την εξάρθρωση ολόκληρου κυκλώματος. Καλά πληροφορημένη πηγή έλεγε στο bloko.gr ότι η υπόθεση έχει "πολύ ψωμί από πίσω".

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μία πειραματική καλλιέργεια. Φαίνεται ότι ο 32χρονος δοκίμαζε νέους σπόρους, αλλά όπως αναφέρουν γνώριζε πολύ καλά τί έκανε.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είχε κάνει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις στη μεζονέτα του Παλαιού Φαλήρου για να προχωρήσει στην καλλιέργεια. Είχε διαχωρίσει τις ποικιλίες, φρόντιζε να έχει τις κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες, χρησιμοποιούσε συσκευασίες με κενό αέρος, ενώ είχε κατανείμει τις ποσότητες της κάνναβης, ανάλογα με την ποιότητά της.



Ο 32χρονος κομμωτής φαίνεται από την έρευνα των αστυνομικών ότι είχε ενοικιάσει από τον περασμένο Μάρτιο τη μεζονέτα, προς επτακόσια ευρώ το μήνα ως ενοίκιο. Πιστεύουν, όμως, ότι δραστηριοποιείται για χρόνια στο χώρο της παραγωγής, ενώ θεωρούν δεδομένο ότι είχε συνεργούς, τους οποίους και επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τα στελέχη του ΤΑ Παλαιού Φαλήρου, που εντόπισαν και τη φυτεία.


Μανώλης Ασαριώτης
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια