Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Οι κλέφτες ...κρύωναν - Άρπαξαν ρούχα και παπούτσια

Πρόκειται για τρεις νεαρούς ηλικίας 41, 23 και 33 ετών που συνελήφθησαν καθώς σε αυτοκίνητο που επέβαιναν, εντοπίστηκε πλήθος ενδυμάτων και υποδημάτων που έφεραν ειδικά αντικλεπτικά συστήματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, οι συλληφθέντες, αφαίρεσαν τα παραπάνω είδη ένδυσης – υπόδησης νωρίτερα την ίδια ημέρα από καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή της Πυλαίας.

 

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο (2) ηλεκτρονικές συσκευές με τις οποίες απενεργοποιούσαν τα αντικλεπτικά συστήματα.  Εν τω μεταξύ στην περιοχή της Ροτόντας συνελήφθησαν άλλοι τρεις (3) αλλοδαποί ηλικίας 31, 35 και 33 ετών για παράβαση του Νόμου Περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 

Συγκεκριμένα, έπειτα από συναλλαγή που διαπιστώθηκε μεταξύ του 31χρονου και του 33χρονου, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας  προσέγγισαν τα δύο (2) άτομα και στη θέα τους ο δεύτερος προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει απορρίπτοντας (1) μικροδέμα κάνναβης βάρους (10,4) γραμμαρίων, ενώ ο δεύτερος προέβαλε σθεναρή αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη και στην κατοχή του βρέθηκαν (13) μικροδέματα κάνναβης βάρους (13,6) γραμμαρίων.  Επίσης, σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε ο 35χρονος, ο οποίος στην θέα των αστυνομικών απέρριψε (1) μικροδέμα κάνναβης βάρους (0,8) γραμμαρίων.

 

Άλλες δυο συλλήψεις που έγιναν αφορούσαν έναν 56χρονο ημεδαπό και έναν 60χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι κατείχαν καπνικά προϊόντα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν (185) πακέτα τσιγάρα, (15) συσκευασίες καπνού, καθώς και το χρηματικό ποσό των (330) ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση των λαθραίων καπνικών προϊόντων.

 

Πηγή: seleo


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια