Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι διμοιρίες βγαίνουν με 8-10 άτομα και ορίστε τα αποτελέσματα - του Θεόφιλου Παπαδάκη

Στη Θεσσαλονίκη στη ΔΑΕΘ δυστυχώς και πάλι διμοιριες σπάνε παράτυπα στα δύο, είναι ολιγάριθμες και το προσωπικό πρέπει επιτέλους ενισχυθεί και να τηρούνται οι οροι και να
ξεφύγουμε απο το κακως εννοούμενο "αμυντικό δόγμα".
Αυτα που έγιναν με διμοιρίες ΥΜΕΤ Θεσσαλονίκης το τελευταίο χρονικο διάστημα στους πλειστηριασμούς και στο προξενείο ΗΠΑ ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και δυστυχώς η ηγεσία, οπως αποδεικνύεται, κανει λανθασμένες εκτιμήσεις!

Για το περιστατικό ξυλοδαρμού αστυνομικού το περασμένο Σάββατο, στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία», όπου στεγάζεται το αμερικανικό προξενείο, από διαδηλωτή που συμμετείχε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΚΚΕ, μίλησε στην εκπομπή FOCUS SPORT, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Θεόφιλος Παπαδάκης.
«Οι διμοιρίες πρέπει να απαρτίζονται από 25 άτομα και εκείνη τη στιγμή, απαρτιζόταν από 8-10 άτομα της ΥΜΕΤ. Ο διαδηλωτής χτυπούσε το συνάδελφο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μάτια του, μετά το περιστατικό» και προσθέτει: «Παράτυπα έγινε, αυτό που έγινε. Κακώς δεν έγινε σύλληψη. Έπρεπε να γίνει, αυτεπάγγελτα».
«Θα πρέπει να υποβληθούν μαζικές αγωγές για την αποζημίωση του συναδέλφου και προς την ηγεσία της Αστυνομίας, στη Θεσσαλονίκη», επισήμανε.

Ο κ. Παπαδάκης, υπενθύμισε ένα ακόμα περιστατικό ξυλοδαρμού αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη, πριν από λίγες εβδομάδες και κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων κατά των πλειστηριασμών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στη Θεσσαλονίκη οι διμοιρίες τρώνε ξύλο. Κάτι δε γίνεται σωστά. Οι συνάδελφοί μου είναι αγανακτισμένοι. Πρέπει να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης, ο οποίος τράβηξε και το επίμαχο βίντεο, δήλωσε στην εκπομπή ότι προτίθεται να αναλάβει τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης για λογαριασμό του αστυνομικού.
 
Διαβάστε περισσότερα στο focusfm.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια