Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τραγωδία στο Λάδωνα: «Δεν είναι δυνατό να την αφήσουν και να φύγουν», λέει ο πατέρας της 40χρονης

Συγκλονίζει ο πατέρας της 40χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της το Μεγάλο Σάββατο, ενώ έκανε ράφτινγκ στο Λάδωνα το Μεγάλο Σάββατο.



Μέσα στη βάρκα η οποία τούμπαρε, ήταν και εκπαιδευτής, ενώ η 40χρονη εγκλωβίστηκε σε κλαδιά και κορμούς δέντρων και όταν την απεγκλώβισαν ήταν ήδη αργά.

«Αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Η κόρη μου ήταν εκεί με τα εγγόνια μου. Πήγαν σε οργανωμένο γκρουπ μαζί με τη θεία του άντρα της και ένα παιδάκι ακόμα. Τα εγγόνια μου ανήλικα και το άλλο παιδάκι Τουμπάρισε η βάρκα. Χτύπησαν σε έναν κορμό…», ανέφερε ο πατέρας της 40χρονης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Δεν είναι δυνατό τώρα μία τέτοια εταιρεία που βάζει ψυχές μέσα, να μου αφήσει το κορίτσι εμένα εκεί πέρα και να φύγουν. Ας τους έβγαζε ο ναυαγοσώστης και αυτός που ήταν υπεύθυνος εκεί πέρα για τις ζωές αυτές που παίρνει, να το έψαχνε το κορίτσι μου, να το έβγαζαν έξω, να έκαναν μία προσπάθεια στο χρόνο που επιτρέπεται να κάνεις την ανάνηψη», συνέχισε.

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Α! Λέω το κορίτσι μου εκεί θα πάω και θα το δω τώρα. Μεθαύριο φίλε τι θα γίνει. Αυτό αναρωτιέμαι. Πώς θα συγκρατήσω τη γυναίκα μου», κατέληξε ο τραγικός πατέρας.

Εγκλωβίστηκε σε κορμούς και κλαδιά

Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από κορμούς και κλαδιά δέντρων, όταν αναποδογύρισε η βάρκα.

Τα δυο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 15 και 8 ετών, που βρίσκονταν μαζί της στη βάρκα που αναποδογύρισε στον παγωμένο και ορμητικό ποταμό δεν γνωρίζουν πως η μητέρα τους πέθανε ενώ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από αυτό που έζησαν. 

Συγγενείς προσπαθούν μαζί με παιδοψυχολόγο να βρουν τον τρόπο που θα τους ανακοινώσουν την απώλεια της μητέρας τους, η οποία εγκλωβίστηκε κάτω από κορμούς δέντρων όταν έπεσε στο νερό. 

Η 40χρονη είχε ξανακάνει ράφτινγκ στο Λάδωνα μόλις πριν λίγες ημέρες, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες ήταν από την Αθήνα.


protothema.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια