Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λευκωσία: Συνελήφθησαν ο αδελφός και η σύντροφος του 33χρονου

Δύο ακόμη συλλήψεις για το διπλό φονικό στην Λευκωσία. Συλλήψεις οι οποίες ήρθαν μετά την πεντάωρη κατάθεση που έδωσε ο 33χρονος ύποπτος, που έχει ήδη συλληφθεί.


Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το Sigmalive, πρόκειται για τον 23χρονο αδερφό και την 21χρονη συμβία του 33χρονου. Τα δυο πρόσωπα αναμένεται να ανακριθούν το βράδυ της Παρασκευής 27.04.2018 και το Σάββατο 28.04.2018 θα παραπεμφθούν στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας για να ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησής τους.
Βρέθηκαν το όπλο και τα ρούχα του δράστη!

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου που έχει συλληφθεί, εντόπισε τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο – μαχαίρι.
Εντοπίστηκαν σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στην Αγλαντζιά.
Επίσης οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 33χρονος κατονόμασε και δεύτερο άτομο ως τον συνεργό του.
Κατέθεσε ο 33χρονος ύποπτος για το φονικό στην Λευκωσία
Ο 33χρονος γύρω στις 15:00 της Παρασκευής κλητεύθηκε για κατάθεση στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, για το διπλό φονικό του Στροβόλου, η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε ώρες.

Σύμφωνα με το SigmaLive, το όχημα του δράστη που χρησιμοποιήθηκε το επίμαχο βράδυ, φέρεται να ανήκει στον παππού του. H κατάθεση του 33χρονου θα συνεχιστεί σήμερα.

Η κατάθεση του 33χρονου έγινε μετά τη συμπλήρωση της κατάθεσης του 15χρονου γιου των θυμάτων. Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψη του προσώπου που κατονόμασε ο ύποπτος.

Να θυμίσουμε ότι χθες, Πέμπτη 26.04.2018, στο δικαστήριο ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι σχεδιάζονταν η διάρρηξη εδώ και πέντε χρόνια. Αλλά και ότι ξέρει ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρό τους.

Οι διωκτικές Αρχές οδηγήθηκαν στον ύποπτο μετά την ταυτοποίηση γενετικού υλικού σε δύο τεκμήρια, τα οποία εντοπίστηκαν στη σκηνή του φόνου. Μεταξύ των τεκμηρίων και ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε ότι είναι δικά του.

πηγή: newsit

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια