Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Χανιώτης με τα πιο… δυνατά πόδια που «σήκωσε» 295 κιλά και την Ελλάδα στην 1η θέση

Για μια ακόμη φορά κατάφερε να αποδείξει πως δικαιολογημένα, συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους πιο δυνατούς ανθρώπους του Πλανήτη. Ο λόγος για το Χανιώτη αθλητή, Γιάννη Νταγκουνάκη ο 
οποίος το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κατάφερε να κάνει πράγματα και θαύματα στους διεθνείς αγώνες FIBO POWER 2018 της Κολωνίας, στις… Άρσεις θανάτου ή στο… Δυναμικό Τρίαθλο αν προτιμάτε.
Ο Χανιώτης υπεραθλητής, κατάφερε στην κατηγορία του να «σηκωθεί» έχοντας πάνω στη μπάρα του φορτωμένα 295 κιλά! Το κλειστό στάδιο στην πόλη της Κολωνίας που φιλοξένησε τους αγώνες, «σηκώθηκε» στο πόδι, όταν ο Χανιώτης γίγαντας, σήκωνε το απίστευτο αυτό βάρος μετά από βαθύ κάθισμα και… χωρίς εξοπλισμό!
Παρακολουθήστε ΕΔΩ την υπερπροσπάθεια του…

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:14
Ο Νταγκουνάκης, με την επιτυχημένη του αυτή προσπάθεια, ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου, στην κατηγορία squat challenge,  αναγκάζοντας  ολόκληρο το κλειστό γυμναστήριο, με τους μετριοπαθείς Γερμανούς, να υποκλιθεί στις… δυνάμεις του Κρητικού Άτλαντα!
ο Γιάννης Νταγκουνάκης με τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Δυναμικού Τριάθλου Χρήστο Καμαργιαννάκη
Σε δήλωση του ο Γιάννης Νταγκουνάκης «ευχαριστεί για την υποστήριξή τους, την οικογένεια του, τον χορηγό του Power House και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Δυναμικού Τριάθλου, για την πολύτιμγ βοήθεια τους, στην κατάκτηση της συγκεκριμένης διάκρισης«.
 

Η διεθνή έκθεση FIBO Cologne 2018, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις υγείας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας παγκοσμίως, θα πραγματοποιηθεί 12-15 Απριλίου 2018 στον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας στη Γερμανία από τον διοργανωτή Reed Exhibitions GmbH.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια