Η ομολογία της 25χρονης για την απόπειρα βιασμού

Εξηγήσεις δίνει τώρα η 25χρονη που προκάλεσε αναστάτωση στη γειτονιά γύρω από το Πεδίον του

 Αρεως όταν κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού και λίγες μέρες αργότερα ομολόγησε ότι το έκανε για αποφύγει τον επικείμενο γάμο της.
Η κοπέλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, φέρεται να ανέφερε στην ομολογία της ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τόσο με την οικογένειά της όσο και με τη σχέση της. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι είχε προσπαθήσει να ματαιώσει τον γάμο και να επιστρέψει στην οικογένεια της χωρίς ωστόσο επιτυχία.
Η 25χρονη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αποφάσισε τότε να καταγγείλει πως έπεσε θύμα βιασμού αλλά τα κενά σε πολλά σημεία της κατάθεσή της σε συνδυασμό με την άρνησή της να εξεταστεί από ιατροδικαστή, κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς.  Εικάζεται δε πως η νεαρή αυτοτραυματίστηκε με νυστέρι από την κλινική στην οποία εργαζόταν.
Όπως ανέφερε στην ομολογία, σκοπός της ήταν να χρησιμοποποιήσει ακόμα και τον ψυχίατρο που την εξέτασε μετά την καταγγελία, ούτως ώστε αυτός να της δικαιολογήσει μια απέχθεια για τους άντρες και να αναβάλει τον γάμο της.
Η απάτη της 25χρονης αποκαλύφθηκε όταν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν προέκυψε ίχνος DNA  που να δείχνει απόπειρα βιασμού ενώ από το βιντεοληπτικό υλικό που είχε στα χέρια της η αστυνομία δεν φάνηκε κάποια ύποπτη κίνηση στην περιοχή.
Ωστόσο, παρά την ομολογία της η κοπέλα άλλαξε πάλι την ιστορία της υποστηρίζοντας πως βρισκόταν σε σύγχυση όταν υπέγραφε της κατάθεση στην αστυνομία καθώς ήταν υπό την επήρεια φάρμακων.
Η σχετική δικογραφία βρίσκεται ήδη στον εισαγγελέα με την κοπέλα να συνεχίζει να υποστηρίζει πως υπήρξε απόπειρα βιασμού εις βάρος της, με νέα κατάθεση που επιθυμεί να δώσει στους αστυνομικούς.
kathimerini.gr
_