Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γέννησε κρυφά στην μπανιέρα η 22χρονη - Τη μετέφεραν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Με κάθε λεπτομέρεια ομολόγησε η 22χρονη στα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέλαβε το μωρό, αλλά και αποφάσισε να το... ξεφορτωθεί μετά τη
γέννησή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η νεαρή κοπέλα ήταν φοιτήτρια σε ΤΕΙ της Καλαμάτας, όπου και έμεινε έγκυος. Εκείνη αποφάσισε να μην προχωρήσει σε έκτρωση και επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της στη Νέα Σμύρνη. Η 22χρονη αποφάσισε να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της ακόμα και από τη μητέρα της, προφασιζόμενη ότι έχει πάρει βάρος, την περίοδο που φοιτούσε στην Καλαμάτα.
Όσο η μητέρα απουσίαζε, όπως είπε στους αστυνομικούς, έφερε στον κόσμο το αγοράκι μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος και αμέσως μετά το πέταξε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφο.
Οι αστυνομικοί, κατά την έρευνά τους, συνάντησαν τη νεαρή μητέρα, αλλά εκείνη προφασίστηκε αδιαθεσία και αυτή ήταν η αφορμή για να ξετυλίξουν τελικά το κουβάρι.
Αμέσως μετά την ομολογία της και την τυπική ταυτοποίηση των λεγομένων της από τα Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, οι αστυνομικοί τη μετέφεραν σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη, καθώς φοβήθηκαν όχι μόνο την ιατρική επιπλοκή, αλλά έκριναν ότι χρειάζεται και ψυχολογική υποστήριξη.

Μανώλης Ασαριώτης
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια