Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με 203 αστυνομικούς το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης εκ των οποίων 20 γυναίκες.Της Ελένης ΛΑΜΑΡΗ

Κείμενο της Ελένης ΛΑΜΑΡΗ, μέλους του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης και αντιπροσώπου της Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.Α.Σ.Υ.



Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι εν όψει των εκλογών της ΕΑΥΘ την ερχόμενη εβδομάδα στις 18 , 19 & 20 του μήνα, σας καλώ να συμμετάσχετε ενεργά και μαζικά σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας.

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης ως υπεύθυνος και σοβαρός συνδικαλιστικός συνδυασμός μπορεί να εγγυηθεί την ανασυγκρότηση του σωματείου μας γυρίζοντας νέα σελίδα. Το αποδείξαμε έμπρακτα άλλωστε συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις δράσεις της Ένωσης και φτάσαμε μέχρι και μέσα στη Βουλή των Ελλήνων για το κοινό συμφέρον όλων μας! Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά στην υπηρεσιακή μας ζωή και όχι μόνο, θα βρούμε τρόπο να περάσουμε τις συμπληγάδες. Έχουμε χρέος απέναντι στους συναδέλφους να μην καταστήσουμε το σωματείο αρνητική είδηση. Στόχος όλων των παραταξεων είναι η ενότητα. Η ενοτητα όμως από μόνη της δεν αρκεί, εάν δεν αρθρώσουμε καινοτόμο και ισχυρό συνδικαλιστικό λόγο και πράξεις ουσίας, με απήχηση στους συναδέλφους χωρίς την παραμικρή δόση κοροϊδίας.
Δεν υπάρχει «αλά καρτ» ενότητα.
Το σωματείο είναι η δύναμη μας απέναντι στη φυσική και πολιτική ηγεσία, είναι όλοι για όλους και ΟΧΙ λίγοι για λίγους, το σωματείο είσαι ΕΣΥ.



Ελένη ΛΑΜΑΡΗ

Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ στην Π.Ο.ΑΣ.Υ

Μέλος του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης


πηγή: ekathess.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια