Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θ. Τσαϊρίδης: “200 αστυνομικοί αποσπάστηκαν στον Έβρο-Μειώνεται η αστυνόμευση”

“Αυτή τη στιγμή έχουν φτάσει γύρω στους 200 οι αστυνομικοί οι οποίοι αποσπώνται από όλη την


 Ελλάδα για να πάνε στον Έβρο” χωρίς να συνυπολογίζονται εκείνοι οι οποίοι στέλνονται στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, υπογραμμίζει διαμέσου  του Alpha 96,5 ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με φόντο την αύξηση των προσφυγικών ροών προς την Ελλάδα.
“Πολλές φορές συναδέλφισσές μας καλούνται να φτιάξουν γάλα σε μωρά που κλαίνε. Κι αυτοί ζούνε ένα δράμα” εξομολογείται ο κ. Τσαϊρίδης και επισημαίνει πως διαχρονικά οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας “αντιμετωπίζουν το πρόβλημα επιφανειακά”.
Ως απόρροια των αυξημένων προσφυγικών ροών “όταν οι αστυνομικοί και τα περιπολικά της πόλης απασχολούνται με τη μεταφορά των προσφύγων από το αστυνομικό μέγαρο στα τμήματα, (…) επιβαρύνεται η αστυνόμευση της πόλης εις βάρος των πολιτών. Έχουμε μείωση της αστυνόμευσης” υπογραμμίζει ο κ. Τσαϊρίδης, παρά το γεγονός πως οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών έχουν προειδοποιήσει εδώ και μήνες την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τα φαινόμενα μαζικών ελεύσεων προσφύγων στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

alpha965.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια