Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όργια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία – Στο σφυρί χειρόγραφο 200 ετών για Οθωμανό playboy

Ακόμα και τις 350.000 λίρες αναμένεται να χτυπήσει το καυτό χειρόγραφο 200 ετών που περιγράφει τη ζωή ενός πολύ ιδιαίτερου και πλούσιου σεΐχη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Το χειρόγραφο
παρέχει μια εντυπωσιακή εικόνα της σεξουαλικής ζωής ενός πλούσιου σεΐχη. Από άγρια όργια μέχρι και σεξ πάνω σε τάφο, το βιβλίο των 209 σελίδων περιέχει 85 απεικονίσεις που φανερώνουν τα έντονα σεξουαλικά ερεθίσματα του Οθωμανού playboy.
Ο ανώνυμος playboy απολαμβάνει σεξουαλικές σχέσεις με άντρες και γυναίκες όπως αποκαλύπτει το χειρόγραφο. Φοράει πάντα το ίδιο ξεχωριστό τουρμπάνι από σκούρο μπλε και λευκό ύφασμα. Κάτι που υποδεικνύει ότι είναι πλούσιος και βρίσκεται στον στενό κύκλο του Σουλτάνου.
Το χειρόγραφο αναμένεται να δημοπρατηθεί μέσα στον μήνα στο Λονδίνο και εκτιμάται ότι θα πιάσει τις 350.000 λίρες. Το χειρόγραφο «A Shaykh Remembers his Youth» παραθέτει ποικιλία σεξουαλικών σκηνών με εκπληκτική σαφήνεια.
Σεξ γίνεται παντού. Από χαμάμ, σε φούρνο και μέχρι και σε τάφο. Ο Οθωμανός σεΐχης δεν φαίνεται να ήταν πολύ ντροπαλός για να μοιραστεί τις εμπειρίες του. Μάλιστα οι ομοφυλοφιλικές εμπειρίες του είναι εξίσου εμφανείς στο χειρόγραφο.

Το πιο ερωτικό χειρόγραφο

Το βιβλίο θεωρείται ένα από τα πιο πλούσια ερωτικά εικονογραφημένα χειρόγραφα στον κόσμο. Τα θεαματικά κατορθώματα που απεικονίζονται φαίνεται να μην αποτελούσαν κάτι ασυνήθιστο για τους νεαρούς μουσουλμάνους.
Παρουσιάζονται με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και οι χρήσεις σεξουαλικών παιχνιδιών σε οθωμανικές ομάδες σε ομάδες γυναικών. Κάτι που υποδηλώνει ότι οι συγγραφείς και καλλιτέχνες του βιβλίου ήταν ανοιχτόμυαλοι σε τέτοιες δραστηριότητες.
«Αυτή είναι η κορυφαία ερωτική απεικόνιση» δήλωσε στους Times ο ειδικός σε θέματα της Μέσης Ανατολής στον οίκο Sotheby’s, Chiara de Nicolais. «Αντιπροσωπεύει τη μακρά ζωή ενός Οθωμανού playboy. Δεν μπορέσαμε να τον εντοπίσουμε αλλά υπήρχε ένας σαφής ενδυματολογικός κώδικας στο παλάτι του Σουλτάνου. Όποιος κι αν ήταν, είχε σίγουρα επιρροή και ήταν πολύ πολύ πλούσιος. Το τουρμπάνι που φόραγε υποδηλώνει κάποιον που βρισκόταν στον στενό κύκλο του σουλτάνου».
Σε ένα από τα έργα τέχνης φαίνεται ένας μεγαλύτερος σεΐχης με μια πόρνη. Φαίνεται να μετράει νομίσματα στο πάτωμα ενώ εκείνος είναι πίσω της. Στο κείμενο υπάρχει αναφορά στην πόλη Shumna, σήμερα Shumen, στη Βουλγαρία. Το εγχειρίδιο διακρίνεται σε δύο ενότητες. Στο ένα τμήμα απεικονίζονται οι σεξουαλικές δραστηριότητες των ανδρών και στο άλλο εκείνες των γυναικών.
Πηγή: Dailymail, newsit.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια