Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το 1ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Πάρκου Πόλης στα Άνω Λιόσια ξεκινά την Πρωτομαγιά!



Το 1ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Πάρκου Πόλης στα Άνω Λιόσια ανοίγει τις πύλες την Πρωτομαγιά και περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις.

Το Φεστιβάλ ξεκινά την Πρωτομαγιά με μία πρωτότυπη δράση περισυλλογής βοτάνων στο Πάρκο της Πόλης του Δήμου, ενώ κάθε μέρα και μέχρι τις 18 Μαΐου που θα διαρκέσει το Φεστιβάλ, μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν, να μάθουν, να τραγουδήσουν και να προσφέρουν με τις αγορές τους από το «Παζάρι Αγάπης».

Η δράση υλοποιείται από τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων Ατόμων με Αναπηρία «Συνεργασία – Δημιουργία» υπό την αιγίδα ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα». Μπορείτε να επισκεφτείτε το «Παζάρι Αγάπης» στο Πάρκο Πόλης (Κρητικού Πελάγους 1, Άνω Λιόσια) καθημερινά από τις 12 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ. Στα εκθετήρια που θα στηθούν για το σκοπό αυτό μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη συλλογή από βιβλία, είδη λαϊκής τέχνης, φο μπιζού, λουλούδια και φυτά, πίνακες ζωγραφικής, όπως επίσης παραδοσιακά προϊόντα και βότανα.

Δείτε παρακάτω όλες τις δράσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ:




_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια