Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ στη Βέροια: 16χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της


Σοκ στην κοινωνία της Βέροιας προκαλεί η είδηση της επίθεσης και του τραυματισμού με μαχαίρι ενός πατέρα από την ίδια του την κόρη, ηλικίας μόλις 16 ετών! Το περιστατικό συνέβη στις 8 χθες το απόγευμα όταν για ασήμαντη αφορμή ξέσπασε καυγάς μεταξύ του πατέρα και της κόρης. Τότε η νεαρή άρπαξε ένα μαχαίρι που είχε κρυμμένο στο σπίτι και όρμησε κατά του 58χρονου άνδρα, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η 16χρονη οδηγήθηκε τα ξημερώματα με προφορική εντολή εισαγγελέα σε ψυχιατρικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν.
 Σε βάρος της συντάχθηκε δικογραφία καθώς πέρα από το μαχαίρι που βρέθηκε, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι εντοπίστηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Η γειτονιά στο Πασακιόσκι μιλά για μία φιλήσυχη οικογένεια που δεν έχει προκαλέσει ποτέ προβλήματα, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

 

Πηγή: veriotis.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια