Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ακούστε κ. Τόσκα και κ. αρχηγέ τί έκαναν 14 αστυνομικοί ενός τμήματος ασφαλείας και προβληματιστείτε - Θα κλείσουν ή όχι


Το bloko.gr από χθες σχεδίαζε να γράψει για τους 14 αστυνομικούς ενός τμήματος ασφαλείας, αλλά εξαιτίας φόρτου απασχόλησης το αναβάλαμε για σήμερα. Μεσολάβησε βέβαια η
στρεβλή από κάποιυς αξιωματικούς σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης ερμηνεία όσων στο περιθώριο της προχθεσινής ευρείας σύσκεψης έθεσε ως προβληματισμό ο κ. αρχηγός, αναφορικά με τη λειτουργία των τμημάτων ασφαλείας και για το γεγονός ότι κάποια κλείνουν το βράδυ, εξαιτίας της ανήκεστα δυσβάσταχτης λειψανδρίας.

Ο προβληματισμός που όπως επισημαίνεται στο bloko.gr διατυπώθηκε από τον κ. Τσουβάλα, είναι να μελετηθεί μελλοντικά ένας τρόπος και ένα σχέδιο για την υπέρβαση του προβλήματος και όχι μια λύση τύπου γόρδιου δεσμού.

Πάμε όμως σε όλα όσα θέλαμε να γράψουμε χθες και σχετίζεται με τη νοοτροπία σκέψης, αντίληψης και πίστης στο καθήκον των 14 αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας των Μεγάρων. Ενός τμήματος που οι αστυνομικοί του είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη στόχου, τηυ φύλαξη του ... αστυνομικού μεγάρου στη λεωφορο Αλεξάνδρας και άλλα τέτοιου είδους χαμαλίκια και πάρεργα.

Για να βγάλουν όμως οι αστυνομικοί του ΤΑ Μεγάρων τη δουλειά που τόσο διαφημίστηκε από την ηγεσία και έχει σχέση με την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος εξαπάτησης πολιτών με αγοραπωλησίες αυτοκινήτων και με κέρδη μαμούθ, τη δούλεψαν συλλογικά και όταν ήρθε η ώρα των συλλήψεων, ανεξαρτήτως προηγούμενως βάρδιας, ρεπό ή οποιουδήποτε άλλου ατομικού κωλύμματος, συγκεντρώθηκαν εθελοντικά και οι 14 και συμμετείχαν στις ομάδες των μεταμεσονύχτιων συλλήψεων.

Φανταζόμαστε, ή θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι μοναδικοί αστυνομικοί ενός τμήματος ασφαλείας που μεταξύ τους κυριαρχεί η αγαστή σύμπνοια, ο συναδελφικός αλτρουισμός και η προσήλωση στο ιερό καθήκον.

Ενημερωθήκαμε ... εξωδίκως για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους και την αποτυπώνουμε. Ποια όμως είναι από εδώ και τώρα η μοίρα αυτών των αστυνομικών; Η υπηρεσιακή εξουδετέρωση τους και η αχρήστευση οποιασδήποτε άλλης πληροφορίας είναι κοινωνοί, καθώς για πολλούς μήνες από σήμερα θα τους "τρώει" η γραφειοκρατική δουλειά των μεταγωγών, της διαχείρισης ως ξεχωριστή υπόθεση ενός εκάστου από αυτοκίνητα που έχουν κατασχεθεί κοκ.

Επαναλαμβάνουμε, οι πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι δεν τέθηκε ποτέ από τον κ. αρχηγό θέμα κατάργησης των τμημάτων ασφαλείας. Αντιθέτως, τέθηκε ζήτημα διοίκησης και διαχείρισης υποθέσεων και προσωπικού.


του Γιώργου Καραϊβάζ



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια