Αιτωλοακαρνανία: 12 συλλήψεις στο πλαίσιο ευρείας Αστυνομικής εξόρμησης

Στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής εξόρμησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας που έγινε σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 12 συλλήψεις.
Από αστυνομικούς του ΑΤ Βόνιτσας συνελήφθη μια 37χρονη που δεν είχε ανανεώσει την άδεια κατοχής του κυνηγετικού της όπλου.

Στην περιοχή του Θέρμου συνελήφθη ένας 50χρονος για ρευματοκλοπή. Ο 50χρονος είχε επανασυνδέσει το ρεύμα στο σπίτι του μετά από την διακοπή που είχε κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ στις 13 Σεπτεμβρίου του 2017. Η Ασφάλεια Αγρινίου συνέλαβε έναν 53χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από το Πλημμελειοδικείο Αγρινίου για ενδοοικογενειακή βία.

Επίσης στο Αγρίνιο αστυνομικοί του ΑΤ συνέλαβαν ένα 38χρονο καθώς εργάζονταν σε περίπτερο χωρίς να διαθέτει πιστοποιητικό υγείας.

Στην Βόνιτσα η ΟΠΚΕ συνέλαβε έναν Αλβανό υπήκοο διότι ήταν παράνομα στην χώρα, ενώ για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν στην Ιόνια Οδό στην περιοχή της Ρίγανης ακόμη δύο Αλβανοί ηλικίας 24 και 52 ετών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής εξόρμησης συνελήφθησαν στο Αγρίνιο ένας 23χρονος και ένας 24χρονος που οδηγούσαν αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα, ενώ συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα, ενός 21χρονου και ενός 55χρονου που οδηγούσαν δίκυκλο χωρίς δίπλωμα, ενώ για τον ίδιο λόγο συνελήφθη και ένας 52χρονος Στην περιοχή της Παλιοβαρκας στον Μύτικα.   

πηγή: sinidisi.gr

_