Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

To ρόπαλο baseball, το πιστόλι της αστυνομικού και οι συλλήψεις στου Παπάγου


Οι εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας ήταν η αφορμή προκειμένου να ακινητοποιηθεί το


 πολυτελές τζιπ μάρκας Mercedes που οδηγούσε ο 43χρονος άνδρας στου Παπάγου, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα πιστόλι της γυναίκας του, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αθήνας, δυο αστυνομικά δελτία ταυτότητας  αστυνομικών που είχε παρακρατήσει απο την υπηρεσία της, χωρίς να τα καταστρέψει ως όφειλε, αλλά και ένα ρόπαλο του baseball πάνω στο οποίο είχε το σχήμα του τριφυλλιού.
Μέσα στο αυτοκίνητο, επέβαινε και ένας 19χρονος, ενώ συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και η 34χρονη αστυνομικός που ήταν ζευγάρι με τον 43χρονο.
Η υπόθεση που αποκάλυψε το Newpost, έχει κινητοποιήσει τους αστυνομικούς της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων που αναζητούν την «άκρη του νήματος» στο κουβάρι της περίεργης υπόθεσης.
Κυρίως διερευνούν τον ρόλο της 34χρονης αστυνομικού και τους λόγους για τους οποίους κράτησε τα δελτία ταυτότητας των δυο  αστυνομικών ενώ θα έπρεπε να τα καταστρέψει, αλλά και για ποιον λόγο ο σύντροφός της, είχε στην κατοχή του το υπηρεσιακό της όπλο.
Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι πλαστές πινακίδες και για το ενδεχόμενο να έχει χρησιμοποιηθεί το πολυτελές τζιπ σε έκνομες ενέργειες. Μαζί με τον 43χρονο, οι αστυνομικοί της ομάδα ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαρτίου και έναν 19χρονο που ήταν μαζί του.
Σε βάρος των εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία  για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και των διατάξεων περί οπλοφορίας, όσον αφορά στην αστυνομικό και τα αδικήματα της πλαστογραφίας και των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών, για τους δύο ιδιώτες.
newpost.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια