Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκδήλωση I.P.A. Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας


Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Δράμας πραγματοποίησε για πρώτη φορά εκδήλωση για τις γυναίκες των υπηρεσιών της Δράμας

Η ανακοίνωση:

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Δράμας στα πλαίσια του εορτασμού της  Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, πραγματοποίησε για πρώτη φορά, εκδήλωση συνεστίασης για όλες τις γυναίκες που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας, το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2018, με σκοπό τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων για την προώθηση των ιδεών και αξιών της ένωσής μας,  όπως είναι ο Εθελοντισμός, η Φιλία, η Αλληλεγγύη και η Ανιδιοτελής Προσφορά προς το συνάνθρωπο.



    Μεγάλη ήταν η συμμετοχή, περίπου 55 γυναίκες αστυνομικοί και πολιτικό προσωπικό από όλες τις Υπηρεσίες του Νομού, οι οποίες μέσα σε κλίμα συναδελφικής αλληλεγγύης τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον με ζωντανή μουσική που διαθέτει η παραδοσιακή ταβέρνα ΄΄Ροδόσταμο΄΄ στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας στη Δράμα.

    Το Δ.Σ. της I.P.A. Δράμας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

 


SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς           

               

H Γεν. Γραμματέας

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

 


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια