Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί της ΥΜΕΤ στο bloko.gr για τα επεισόδια: "Δεν αντέχαμε άλλο..."


Το bloko.gr μίλησε με αστυνομικούς της ΥΜΕΤ που ήταν στα μέτρα έξω από το συμβολαιογραφείο που πραγματοποιήθηκαν τα άγρια επεισόδια και παραθέτει την
άποψη τους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άρχισαν να δέχονται επιθέσεις από τους συγκεντρωμένους με αυγά, σκουπίδια και καδρόνια. Στη διάρκεια της έντασης, όπως υποστηρίζουν, απομόνωσαν και συνέλαβαν τα τρία άτομα τα οποία στη συνέχεια κατηγορήθηκαν. Οι επιθέσεις κλιμακώθηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον καρπό του χεριού από διαδηλωτή που τον χτύπησε με σπασμένο γυαλί, ενώ άλλοι τρεις συνάδελφοι τους τραυματίστηκαν από τα ρόπαλα.

Μέχρι τότε υπήρχε και σύμφωνα με τις εντολές απο το κέντρο αυτοσυγκράτηση και απώθηση με τις ασπίδες, αλλά οι επιθέσεις -σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται από τους αστυνομικούς- κλιμακώθηκαν με πρόθεση την αρπαγή μέσα από τα χέρια τους των τριών συλληφέντων. Μόνο τότε -συνεχίζουν τη αφήγηση- αντέδρασαν βγάζοντας τα κλομπ και χωρίς να γίνει ενημέρωση ασυρματικά των επικεφαλής τους καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χρόνος, βγήκαν στην αντεπίθεση κάτι που κράτησε μόλις ένα λεπτό.

Καταλήγοντας σημειώνουν ότι υπάρχουν βίντεο που επαληθεύουν όλα όσα διατείονται.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια