ΑΠΕ για κρίσεις Σμηνάρχων: Έρποντας και γλύφοντας σαν εκκρεμές...

Δείτε τον απίστευτο τίτλο που έβαλε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στο θέμα για τις κρίσεις των Σμηνάρχων της Πολεμικής Αεροπορίας - Συγγνώμη από το Πρακτορείο λίγη ώρα μετά

«Έρποντας και γλύφοντας σαν εκκρεμές, δίνοντας γη και ύδωρ, ανεβαίνεις ψηλά όπως η μαϊμού και μένεις μετά με την μπανάνα..».
Το παραπάνω αποτελεί τίτλο σε θέμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Όχι, δεν αναφέρεται σε κάποιο απροσδιόριστου περιεχομένου ντοκιμαντέρ για σαλίγκαρους ή μαϊμούδες.
Ούτε είναι απόσπασμα από κάποιο non paper του Μαξίμου δια χειρός Καρανίκα (στον οποίον ίσως παρέπεμπε το ορθογραφικό λάθος στη λέξη «γλύφοντας»). 


Είναι τίτλος άρθρου που αναφέρεται στις... κρίσεις της Πολεμικής Αεροπορίας για τους Σμηνάρχους και δημοσιεύτηκε στο επίσημο ενημερωτικό πρακτορείο της χώρας.

Δείτε το δημοσίευμα του ΑΠΕ, όπως βγήκε στις 20:52, πριν το αντιληφθούν οι υπεύθυνοι και το διορθώσουν...Το ΑΠΕ ζήτησε συγγνώμη λίγη ώρα αργότερα

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ζητά συγγνώμη από τους συνδρομητές του για τη δημοσίευση δήθεν ανακοίνωσης του ΓΕΑ, η οποία ουδεμία σχέση είχε με το ΓΕΑ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ήδη ελήφθησαν μέτρα για το απαράδεκτο αυτό γεγονός.

protothema.gr

_