Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρώην Αστυνομικός Διευθυντής μοιράζει φυλλάδια της Χρυσής Αυγής (φωτογραφίες)


Πριν λίγες μέρες μέσα στο Μάρτιο, ο Λάμπρος Χουλιαράς μαζί με άλλους Χρυσαυγίτες - μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας, μοίρασαν φυλλάδια της ΧΑ σε Ερέτρια, Βασιλικό Χαλκίδας και
Αμάρυνθο.

 


Ο Λάμπρος Χουλιαράς που διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου και αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016.

 


Οι «στενές σχέσεις» του Λάμπρου Χουλιαρά με την Χρυσή Αυγή αποκαλύφθηκαν την ίδια χρονιά σε εκδήλωση της οργάνωσης στη Χαλκίδα, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, όπου ο ίδιος έδωσε το παρών φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα και τραγουδώντας τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

 

Ο Λάμπρος Χουλιαράς αποτέλεσε παρελθόν από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας τον Δεκέμβριο του 2014, όταν μετακινήθηκε εκτάκτως στην Δυτική Αττική μετά από απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα από ένορκη διοικητική εξέταση που είχε διαταχθεί για λάθους χειρισμούς στην υπόθεση με την φρικιαστική ληστεία με το σίδερο σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στα Νέα Στύρα. Είχε χρεωθεί στον Λ. Χουλιαρά ότι το περιστατικό είχε δηλωθεί ως κλοπή και όχι ως ληστεία στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στην Εύβοια είχε καταφθάσει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που ξεκίνησε έρευνα ώστε να αποδοθούν ευθύνες.

 


Επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και ΕΔΕ

 

Επίσης το 2014 και ενώ οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη για την σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής, η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, επισκέφθηκε μαζί με τον τότε υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολο Γκλέτσο, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, όπου συναντήθηκαν και με τον τότε Διοικητή της Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστα Αργύρη, σημερινό Βοηθό Αστυνομικού Διευθυντή Εύβοιας, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

 

Πηγή: eviazoom.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια