Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι αναρχικοί ειρωνεύονται ΕΛ.ΑΣ. και Ευαγγελισμό μετά την ανακατάληψη της Ματρώζου (φωτογραφίες)

''Ευχαριστούμε  τον Ευαγγελισμό και τα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ. για τη νέα αναβαθμισμένη μας οχύρωση'' αναφέρουν στο indymedia οι αναρχικοί που χθες ανακατέλαβαν το κτίριο της οδού Ματρώζου στο Κουκάκι.

Το κείμενο που συνοδεύεται και από φωτογραφίες:



Σήμερα Παρασκευή 30/3 αλληλέγγυοι/ες και καταληψίες ξαναέδωσαν ζωή στην κατάληψη Ματρόζου 45 η οποία είχε εκκενωθεί και σφραγιστεί από τους μπάτσους 2 βδομάδες νωρίτερα. Από την πρώτη στιγμή της επανακατάληψης έρχονται τόσο γείτονες όσο και συντροφισσες/οι για να ενημερωθούν, να στηρίξουν και να βοηθήσουν με τις εργασίες.Η παρουσία της αστυνομίας ήταν περιφερειακή  και περιορισμένη εξ αρχής, ενω πλέον έχουν αποχωρήσει οι δυνάμεις.

 Σχετικά με την κατάσταση του σπιτιού, ειναι σημαντικό να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν κατα την υπεράσπιση, αλλά και από τους βανδαλισμούς των μπάτσων πριν το σφραγίσουν (ειδικά η επανασύνδεση του ρεύματος), έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις από αύριο και να καταστεί βιώσιμο ξανά για τη στέγαση.

 

Πιο συγκέκριμενα καλούμε όποιον/α θέλει να στηρίξει από τις 10 το πρωί και στη συνέχεια στα προκαθορισμένα event του σαββατοκύριακου

https://athens.indymedia.org/event/73944/.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

υ.γ.  3-0

Ευχαριστούμε  τον Ευαγγελισμό και τα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ. για τη νέα αναβαθμισμένη μας οχύρωση.






_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια