Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παραιτήθηκε μέλος του ΔΣ των Στρατιωτικών της Θεσσαλίας

Δημοσιεύουμε επιστολή παραίτησης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου των Στρατιωτικών Θεσσαλίας: Μέλη του Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, με την επιστολή μου αυτή θα σας παρακαλέσω όπως
εγκρίνετε την παραίτηση μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Κατόπιν ώριμου συλλογισμού και σκέψεων έλαβα την εν λόγω απόφαση, αναλογιζόμενος πρωτίστως τον λόγο για τον οποίο αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στην εκπροσώπηση των συναδέλφων, διεκδικώντας την εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ως μέλος της Ένωσης, ¨ζήλευα¨ αυτούς που απαρνούμενοι κάθε προσωπικό κόστος, διεκδικούσαν δίκαια αιτήματα για το καλό όλων μας. Εισερχόμενος όμως στο Δ.Σ και έχοντας πλέον προσωπική άποψη εκ των έσω, διαπίστωσα ότι δεν είναι όλα τόσο ¨ρομαντικά¨ όσο τα είχα στο μυαλό μου. Στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα, γνώρισα ανθρώπους που πετούσαν τη σκούφια τους όταν ηθικολογούσαν, αλλά αμελούσαν στη συνέχεια να ηθικοπράττουν. Αρνούμαι να συνεχίσω να νομιμοποιώ αυτή την κατάσταση στο Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ με την παρουσία μου.
Τέλος, μέσω της παραίτησης μου αυτής, επιθυμώ να εκφράσω την υποστήριξη μου στον απερχόμενο παραιτηθέν Πρόεδρο του Δ.Σ, Κουκουράβα Στέφανο, ευχαριστώντας τον για όσα έχει προσφέρει στην Ένωση και για την εκτίμηση του.
Ελπίζω, για το καλό της ιστορικής Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και των μελών αυτής, στο εγγύς μέλλον να εξαλειφθούν τα κακώς κείμενα και να συνεχίσει η Ε.Σ.ΠΕ.Θ το βαρυσήμαντο έργο που παρήγαγε όλα αυτά τα χρόνια προς όφελος των συναδέλφων.
Εύχομαι καλή δύναμη.
Λάρισα, 8 Μαρτίου 2018
Σταύρος Παπαδάκης_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια