Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υποστράτηγος Λαγουδάκης: "Η τάξη θα αποκατασταθεί είτε με το καλό είτε όχι"


Ξεκάθαρο μήνυμα με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε κτηνοτρόφους σε διάφορες περιοχές στο δήμο Μινώα Πεδιάδος


«Ηχηρό» μήνυμα στέλνει προς πάσα κατεύθυνση, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Cretalive, ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη, υποστράτηγος, Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε κτηνοτρόφους σε διάφορες περιοχές στο δήμο Μινώα Πεδιάδος, τις οποίες έφερε στο «φως» το Cretalive.

Ο κ. Λαγουδάκης επισήμανε με νόημα ότι « Η τάξη θα αποκατασταθεί είτε με το καλό είτε όχι»!

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες, την περιοχή «χτενίζουν» περίπου 30 επίλεκτοι της ΕΛ.ΑΣ σε μία σύνθετη ομάδα ειδικών αποστολών ενώ ο κ. Λαγουδάκης ξεκαθαρίζει ότι «αυτό θα συνεχιστεί για όσο χρειαστεί, θα οργώνουμε την περιοχή μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη και η νομιμότητα»!

Όπως έγραψε και χθες το Cretalive, τα ονόματα των δραστών είναι κοινό μυστικό στις τοπικές κοινωνίες που παρακολουθούν με ανησυχία τα όσα εκτυλίσσονται με κλιμακούμενα επεισόδια που δυναμιτίζουν ακόμα περισσότερο το διαταραγμένο κλίμα: ζωοκλοπές, ζωοκτονίες, εμπρησμοί και αρπαγές κτηνοτρόφων ως κινήσεις αντεκδίκησης.

Το ένα περιστατικό οδηγεί αναπόφευκτα στο επόμενο και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος διχόνοιας και μίσους με απρόβλεπτες συνέπειες. 

 

Πηγή: cretalive


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια