Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπάρχουν τρόποι για να αλλάξεις τη ζωή σου; Φυσικά και υπάρχουν!


Μπορεί να σου ακούγεται αρκετά περίεργο, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Ναι, προς το καλύτερο.

Φυσικά δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και κάτι ακατόρθωτο. Αρκεί να ξεκινήσεις με τα κατάλληλα ψυχολογικά εφόδια.

Αρχικά, συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αλλάξεις, ότι είσαι κατά κάποιο τρόπο «χαμένος» και πρέπει να αφήσεις τη ζωή που έχεις και δεν θέλεις. Η αλλαγή στη ζωή σου μπορεί να σε τρομάζει, αλλά το πρώτο βήμα είναι το γνώθι σ’ αυτόν.

Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις:
  1. Έχε πίστη ότι μπορείς: Το μεγαλύτερο εμπόδιο στα όνειρά σου είναι εκείνο το ανεπαίσθητο αίσθημα του «δεν μπορώ» που σε κρατάει πίσω.
  2. Διώξε ότι σε «χαλάει»: Ανθρώπους, σχέσεις, πράγματα που δεν προσθέτουν κάτι θετικό στη ζωή σου. Ήρθε η ώρα τους να πάρουν… πόδι.
  3. Δούλεψε σκληρά γι’ αυτό που θες και αγαπάς: Τίποτα δεν είναι δεδομένο, όλα απαιτούν κόπο και επιμονή. Τα «ζόρια» θα είναι εκεί, το θέμα είναι να καταφέρεις να τα ξεπεράσεις.
  4. Αυτοπεποίθηση: Το άλφα και το ωμέγα. Κανένας δεν κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του χωρίς πρώτα να πιστέψει στον εαυτό του και να τον στηρίξει. Μην κάνεις πίσω, να απαιτείς το σεβασμό.
  5. Άσε το παρελθόν πίσω και μην κρίνεις τον εαυτό σου από αυτό: Δεν ζεις πια εκεί, μπορείς να αλλάξεις τα πάντα, αρκεί να προσπαθήσεις ξανά. Το μέλλον σου ανήκει.
  6. Να είσαι ευγνώμων γι’ αυτά που έχεις: Ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, σκέψου τα όμορφα πράγματα και πάρε ελπίδα από αυτά. Η ζωή σου είναι μικρή για να γκρινιάζεις συνέχεια.
  7. Μάθε από τον πόνο που ένιωσες για να ακολουθήσεις τις επιλογές σου: Συνήθως οι πιο τρομακτικές και αγχωτικές επιλογές είναι και οι πιο αξιόλογες. Χωρίς αυτόν, δεν θα αλλάξεις ποτέ ζωή.
  8. Αποδέξου το ποιος είσαι: Φρόντισε τον εαυτό σου. Γίνε φίλος με το εγώ σου. Διόρθωσε τα λάθη σου και πρώτα απ’ όλους τους γύρω σου κάνε εσένα χαρούμενο. Δεν θα είσαι εγωιστής, μην ανησυχείς.
  9. Μείνε για λίγο μόνος: Μπορεί να σου χρειαστεί όσο και αν ακούγεται μίζερο. Συνειδητοποίησε τα προβλήματά σου και αντιμετώπισέ τα. Έτσι θα είσαι ευτυχής.


Πηγή: in2life.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια