Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Είναι η ανισότητα ηλίθιε** !!! - κείμενο αστυνομικού

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη: Η αποκατάσταση της καταφανέστατης αδικίας που ανατρέπει συστηματικά και χωρίς αξιολογικά κριτήρια, εδώ και δέκα έτη, την επετηρίδα στο βαθμό του
Ανθυπαστυνόμου, αποτελεί μείζον ζήτημα για έναν υγιή οργανισμό που διατείνεται το σεβασμό θεμελιωδών Αρχών και Αξιών του Συντάγματος (Ισότητας – αξιοκρατίας – αναλογικότητας – χρηστής διοίκησης – δικαιώματος στην εργασία).
Είναι επείγουσα και ανεξάρτητη υπόθεση από την ευρύτερη ανάγκη διαμόρφωσης ενός σύγχρονου και δίκαιου συστήματος προαγωγών – καθηκοντολογίου (κοινώς το περίφημο βαθμολόγιο) του κατώτερου Αστυνομικού προσωπικού, μιας και οι ανώτεροι έχουν επιλύσει τα του «οίκου» τους με τον πλέον συμφέροντα τρόπο.
Η καθυστέρηση της αποκατάστασης της αδικίας του αυτού βαθμού, η οποία σημειωτέον λύνεται με μισή φράση στην υπάρχουσα νομοθετική ρύθμιση, «δείχνει» τους υπαιτίους και τις σκοπιμότητες που αυτοί εκπροσωπούν. Αλήθεια ποιο μέλος της ΠΟΑΞΙΑ, που έχει εκφραστεί απαξιωτικά για την παρούσα διεκδίκηση, θα δεχόταν να ισχύσει ανάλογη ρύθμιση της επετηρίδας του (δηλαδή να προαγχθεί υφιστάμενος -νεότερός του στο βαθμό Αξιωματικός με βάσει τα συνολικά του χρόνια στο Σώμα) …??? Αφήστε τα καλάμια της φαινομενικής ανωτερότητας και απαντήστε χωρίς περιστροφές επί της ουσίας, χωρίς πάθη …!!!
Κλείνοντας, με αφορμή πρόσφατο άρθρο θα αναφέρω τούτο: Οι Ανθυπαστυνόμοι δυστυχώς πείσθηκαν από τις ευγενείς και τίμιες προθέσεις τις Φυσικής Ηγεσίας και των συνδικαλιστικών εκπροσώπων ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ ώστε να επαναπαυτούν στις αγκάλες των επιτροπών διαβούλευσης που ανέλυαν τον αιώνιο γρίφο «Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα …»   
« Αλήθεια κ. Πρόεδρε πότε είναι καλύτερη περίοδος να αγοράσουμε μαζικά σανό ώστε να πετύχουμε συμφέρουσα τιμή με ταξική αναγνώριση …??? »

** Παράφραση της προεκλογικής ατάκας του Μπιλ Κλίντον «είναι η οικονομία ηλίθιε»        

Με τιμή για το ελεύθερο βήμα
« Μάχιμο σανοπωλείο »

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια