Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κομοτηνή: Βρήκε πορτοφόλι γεμάτο λεφτά και το παρέδωσε στην αστυνομία


Παράδειγμα προς μίμηση ο ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κωνσταντίνος Χουβαρδάς ο οποίος βρήκε και παρέδωσε ένα γεμάτο πορτοφόλι.

 

Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε στο facebook, χθες, βρήκε στον δρόμο πορτοφόλι που περιείχε σεβαστό ποσό χρημάτων (περίπου 1.200 ευρώ), καθώς και την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του. 

 

Χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της εντόπισε τον ιδιοκτήτη του πορτοφολιού (κάτοικο ορεινού χωριού της Ροδόπης), ο οποίος μάλιστα δεν είχε μέχρι εκείνη την ώρα αντιληφθεί ότι το είχε χάσει, και βίωσε μια έκπληξη ανακούφισης όταν ενημερώθηκε σχετικά από τους αστυνομικούς.

 

Όπως έγραψε ο Κωνσταντίνος Χουβαρδάς: “Με χαρά διαπίστωσα χτες ότι ορισμένοι «θεσμοί» δουλεύουν σωστά. Γυρίζοντας στο σπίτι «έπεσα» πάνω σε ένα πορτοφόλι το οποίο προφανώς είχε χάσει συμπολίτης μας, το οποίο περιείχε αρκετά χρήματα (περισσότερα από ένα μηνιάτικο ενός δημοσίου υπαλλήλου), και την ταυτότητα του. Αμέσως πήγα και το παρέδωσα στην Ασφάλεια της Ροδόπης και μέσα σε λίγη ώρα η Ασφάλεια βρήκε τον άνθρωπο που το είχε χάσει, ο οποίος και με πήρε τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει…”.

 

Όπως λέει μάλιστα ο ίδιος, “νομίζω ότι έκανα το αυτονόητο και έδωσα χαρά σε αυτόν που το έχασε, νομίζω ότι έτσι πρέπει να κάνουν όλοι όταν τους συμβεί κάτι αντίστοιχο”.

 

Πηγή: newsit με πληροφορίες από inkomotini


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια