Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άρβυλα και προστατευτικά για το πρόσωπο, στους Πυροσβέστες της Ζακύνθου! Συγκινητική η προσφορά της Αγγλικανικής Κοινότητας


Μια συγκινητική πράξη, μια σημαντική δωρεά. Πρόκειται για τη δωρέα προς τους υπαλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου, οι οποίοι πέρασαν μεγάλη δοκιμασία το περασμένο
καλοκαίρι, που το νησί κινδύνευσε από μεγάλες φωτιές.

Αύριο, Παρασκευή, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, φτάνει στο νησί και την υπηρεσία, πακέτα με εξοπλισμό για τους πυροσβέστες, από την Αγγλόφωνη Κοινότητα Ζακύνθου!




Σύμφωνα με τον Πύραρχο, Διοικητική της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Πατρινό Ανδρέα Στεμπίλη, η αγγλοφωνη κοινότητα Ζακυνθου προσέφερε στους υπαλλήλους της υπηρεσίας 92 ζευγάρια αρβυλα καθώς και ατομικές προσωπιδες (τον οκτωβριο 2017 οι προσωπιδες). "Υπεύθυνη της κοινότητας, είναι η κ. Λουίζα Μόρφη η οποία έκανε πάρα πολλά για την υπηρεσία μας τη δύσκολη αντιπυρική περίοδο, που περάσαμε", σημειώνει μιλώντας στο tempo24.gr Ανδρέας Στεμπίλης.

Αξίζει να σημωθεί ότι συγκλονιστικές εικόνες απο τη φλεγόμενη Ζάκυνθο, έκαναν το γύρο του διαδικτύου με τους πυροσβέστες - ήρωες να δίνουν πραγματική μάχη με τις φλόγες, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιτότητα. Το όμορφο νησί, είχε παραδοθεί στις φλόγες που το έκαιγαν από άκρη σε άκρη, ενώ μέσα σε ένα μήνα, είχαν 30 πυρκαγιές, περίπου 80 κατά τη διάρκεια όλης της αντιπυρικής περιόδου. Σε λίγο ξεκινά νέα αντιπυρική περίοδος. Κανείς δεν εύχεται να ξαναδεί ή να ξαναζήσει τέτοιες εικόνες. Οι ελλείψεις όμως σε επίπεδο υποδομών, σε όλη τη χώρα παραμένουν μεγάλες. Ας ελπίσουμε να καλφυφθούν φέτος τουλάχιστον οι περισσότερες.

πηγή: tempo24news.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια