Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαμαρτυρία για την καθυστέρηση της μετεγκατάστασης των δικαστηρίων Πειραιά


Επιστολή διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις και τις κωλυσιεργίες της κεντρικής διοίκησης ως προς 


το ζήτημα της μετεγκατάστασης των δικαστηρίων του Πειραιά στο κτίριο της Ραλλείου Σχολής, απέστειλε στον υπουργό Δικαιοσύνης κ Σταύρο Κοντονή ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά και πλήθος φορέων της πόλης, μεταξύ άλλων η Εκκλησία, δια του Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ο Ιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος της πόλης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς.
Με την παρέμβαση του αυτή, ο κόσμος του Λιμανιού ζητεί από τον κ. Κοντονή να αναλάβει δράση, κατά τρόπον ώστε να αρχίσει το συντομότερο δυνατό η υλοποίηση του έργου, κομβικής σημασίας για την πόλη του Πειραιά.
«Αν και κάναμε ό,τι μας ζητήθηκε, ουδέποτε το υπουργείο Δικαιοσύνης αποδέχθηκε εγγράφως την παραχώρηση του ακινήτου της «Ραλλείου» Σχολής από τον δήμο Πειραιά στο ελληνικό Δημόσιο, για την κατασκευή Δικαστικού Μεγάρου. Καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες από την πλευρά της κεντρικής διοίκησης δεν έχουν επιτρέψει την εκκίνηση των εργασιών, ενώ πλέον ο χρόνος πιέζει αφόρητα», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

tovima.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια