Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ημερίδα των Αστυνομικών Άρτας για τα μισθολογικά


Την Τρίτη 27/03/2018 και ώρα 10:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Άρτας,  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  η ενημερωτική
ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωσή μας, με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  κ.  Βασίλειο ΠΑΝΤΑΖΗ, ο οποίος μας ενημέρωσε για τα μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα που μας αφορούν, με ιδιαίτερη έμφαση στις διατάξεις του νέου μισθολογίου (Ν. 4472/2017) και στις δυσμενείς συνέπειες που αυτές επιφέρουν στο σύνολο του αστυνομικού προσωπικού, καθώς και για τις ενέργειες της Ομοσπονδίας για την κατάργηση αυτού επί του συνόλου, μέσω της προσβολής της συνταγματικότητάς του. Επίσης έγινε εκτενής ενημέρωση για τον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής του ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», ο οποίος παρέχει οικονομική ενίσχυση προς αντιμετώπιση οικονομικών δυσχερειών, από τον εκπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο ίδρυμα, κ. Λάμπρο ΜΗΤΣΙΚΟ.




        Την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΣΚΟΥΜΑΣ και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Άρτας  Αστυνομικός Διευθυντής  κ. Φώτιος ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ, οι οποίοι και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό. Επίσης, παρόντες ήταν ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Άρτας  Αστυνομικός Διευθυντής κ. Πάρις ΝΙΚΟΥ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος ΚΙΤΣΙΟΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος ΝΑΚΟΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνος ΜΠΑΚΑΣ και πλήθος συναδέλφων.

        Εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαριστούμε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους, αλλά και για την λεπτομερή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση που παρείχαν στα μέλη μας, μέσω των απαντήσεών τους στην πληθώρα ερωτημάτων που τους τέθηκαν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΤΟΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ           ΣΓΩΡΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια