Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καμμένος: Πότε θα δοθούν τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ - Τι είπε για εκλογές

Σαφή αναφορά στην καταβολή των αναδρομικών από το ΣτΕ έκανε κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του ΑΝΥΕΘΑ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος
Καμμένος.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του προς τον νέο αναπληρωτή υπουργό Φώτο Κουβέλη, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι "η κυβέρνηση έχει καλύψει ένα μεγάλο μέρος από την οικονομική επίθεση που δέχτηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στον χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές θα καλυφθεί και άλλο".

Η δήλωση αυτή προκαλέι ερωτηματικά για το εάν ο Πάνος Καμμένος βλέπει να γίνονται εκλογές μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, ημέρα που σύμφωνα με το ΣτΕ η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει συμμορφωθεί στην απόφασή του και θα πρέπει να έχει ξεκινήσει την καταβολή των αναδρομικών, ή εάν με τη δήλωσή του εννοεί ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει εμπρόθεσμα την απόφαση του ΣτΕ και θα παίζει το παιχνίδι των καθυστερήσεων όπως συμβαίνει τα τρία τελευταία χρόνια.

Βέβαια, θα πρέπει εδώ να επισημανθεί ότι και ο απελθών αναπληρωτής υπουργός Δημνήτρης Βίτσας, σε δηλώσεις του πριν λίγα 24ωρα είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ το 2019, παραβλέποντας ότι υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία για την εφαρμογή της.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου πάντως, ο κ. Βίτσας σε ανάλογες δηλώσεις είχε πει ότι τα αναδρομικά θα καταβληθούν εμπρόθεσμα.

Το βέβαιο είναι ότι όλες οι δηλώσεις είναι αντιφατικές, γεγονός που προκαλέι την οργή πολλών στρατιωτικών.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια