Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καμμένος για ΣτΕ: Λεφτά υπάρχουν - Δώσαμε προνόμια στους στρατιωτικούς

Μια δήλωση η οποία είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, είναι αυτή που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1 και τον Γιώργο
Παπαδάκη.

Ο κ. Καμμένος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της επιστροφής των αναδρομικών στους στρατιωτικούς, η οποία ήταν και προεκλογική του δέσμευση, αλλά παρόλα αυτά δεν την έχει τηρήσει μέχρι σήμερα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε σχετικά τον ΥΕΘΑ: "Είσαστε υποχρεωμένοι να δώσετε αναδρομικά σοτυς στρατιωτικούς και δεν τα έχετε δώσει. Θα πληρώσει πρόστιμο η χώρα αν δεν τα δώσετε μέχρι τον Οκτώβριο του 2018".

Ο κ. Καμμένος απάντησε:

Στους στρατιωτικούς  ξέρετε ότι περάσαμε μέτρα τα οποία όχι απλώς δεν μείωσαν τους μισθούς, αλλά δώσαμε προνόμια τα οποία δεν υπήρχαν μέχρι τώρα, ακριβώς για να αρχίσουμε να καλύπτουμε αυτό το ποσοστό το οποίο θα έπρεπε να έχει δοθεί κατ' εφαμρογή της απόφασης του ΣτΕ.

Οι δανειστές αυτό δεν το επέτρεπαν γιατί ισχυρίστηκαν ότι η συμφωνία με την κυβέρνηση Σαμαρά - βενιζέλου ήταν να δοθεί το 50% και να απαληφθεί το άλλο 50%.

Ευτυχώς έχουμε τη νέα απόφαση του ΣτΕ και μας δίνει πάλι τη δυνατότητα τα κονδύλια τα οποία τουλάχιστον το υπουργείο εθνικής άμυνας έχει ήδη στα ταμεία του να τα αποδώσει στους στρατιωτικούς.




πηγή: armyvoice.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια