Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με την ΙΡΑ Ηρακλείου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Προέδρου του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου

Την 01/03/2018, μας επισκέφτηκε στα γραφεία μας, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως,  στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ο κ.  Gian Andrea Paolo Garancini, Εντεταλμένος Σύμβουλος
Τουρισμού και Προέδρου του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ηρακλείου.
Ανταλλάξαμε απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα στην οργάνωση εκδηλώσεων, τη συμμετοχή μας σε κοινωνικές , πολιτιστικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις για την ανάδειξη του πνεύματος φιλίας – αλληλεγγύης – συνεργασίας  και γενικότερα την παρουσία μας στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας, εστιάζοντας σε πρωτοποριακές  δράσεις στο μέλλον με τη συμμετοχή  και τη συνεργασία της Ένωσης μας με το Δήμο Ηρακλείου. 


Επίσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, μας ενημέρωσε αναλυτικά για τις δράσεις που αναπτύσσονται στα πλαίσια του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ηρακλείου, όπου η Ένωση μας είναι αναπληρωματικό μέλος.
Δωρίσαμε το ημερολόγιο και το περιοδικό του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος όπου απεικονίζεται το αξιόλογο & χρήσιμο υλικό των δράσεων μας σε πανελλήνιο επίπεδο.
Στη συνέχεια ο κ.  Gian Andrea Paolo Garancini  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. κ. Μανόλη Ζαχαριουδάκη συναντήθηκε με τον  Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Ταξίαρχο κ. Ιωσήφ Κανακουσάκη με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.     
Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου   
 


         Ο Πρόεδρος                                                        H Γενική Γραμματέας

     Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                            Έφη Φλουρή    
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια