Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποσπασμένος σε νησί Ανθυπαστυνόμος: Είμαστε χωρίς λεφτά και σε απόγνωση

Δημοσιεύουμε μήνυμα αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr: Ειμαι ανθυπαστυνομος κι ειμαι αποσπσμενος σε νησι του ανατολικου αιγαιου για να αντιμετωπιστει το μεταναστευτικο
προβλημα. Στελεχωνω διμοιρια υποστηρικης. 

Δυστυχως τις τελευταιες μερες με ενημερωσε η διευθυνση μου, οπως κι αλλους συναδερφους μου απο αλλες διεθυνσεις, οτι αδυνατουν να μου καταβαλουν την προβλεπομενη αποζημιωση για το μηνα μαρτιο, περαν των λοιπων οφειλων που εχουν προς εμενα. Σε λιγες μερες η αποσπαση μου ληγει. Δυστυχως οπως κι οι υπολοιποι συναδερφοι μου αδυνατουμε να καταβαλουμε την αποζημιωση του ξενοδοχειου. 

Πως μπορουμε με ενα μισθο των 1200 ευρω να καλυψω τα οικογενειακα μου εξοδα και το ποσο των 1000 ευρω για το ξενοδοχειο καθως και τα εξοδα επιστροφης στον τοπο μου.? Ειμαστε σε απογνωση. 
Παρακαλω μπορειτε να εχετε καποια ενημερωση για εμας? Η απαντηση των ιεραρχικα προισταμενων μας ειναι οτι το αρχηγειο δεν τους ενισχυει τις παγιες και να τα βγαλουμε περα μονοι μας. 
Αυτη η κατασταση δεν δυσφημει το κυρος της ΕΛ.ΑΣ ??? γιατι μας θεωρουν ανθρωπους κατωτερους και μας απαξιωνουν τοσο? Πως θα ανταποκριθω στα εξοδα που η ιδια η ΕΛ.ΑΣ μου προκαλεσε? 

Πρεπει να βγουμε για ερανο ή να αφησουμε οφειλες πισω και να κινδυνευουμε με ποινιλες κυρωσεις? 

Συγνωμη για το υφος μου αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω ποια πορτα να χτυπησω για να λαβω τα αυτονοητα.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια