Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Ετοιμοπόλεμοι’’ Κρητικοί με χιλιάδες κροτίδες και όπλα για το Πάσχα


Χιλιάδες κροτίδες κατείχε και ετοιμαζόταν να διοχετεύσει στην αγορά ένας 49χρονος Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.
Αστυνομικοί μετά από πληροφορίες που είχαν ότι ο εν λόγω άνδρας κατέχει και διαθέτει προς πώληση μεγάλο αριθμό κροτίδων και βεγγαλικών, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

 Σε έρευνες που έγιναν σε καταστήματα, αποθηκευτικούς χώρους και σπίτια, ιδιοκτησίας του, βρήκαν και κατάσχεσαν περίπου 16.582 κροτίδες.

 Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία περί όπλων και τώρα πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.
 

Δεκάδες πιστόλια κρότου
 

Την ίδια ώρα χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί και σε έναν 48χρονο επίσης επιχειρηματία του Ηρακλείου, στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν δεκάδες πιστόλια κρότου και αερίου.
 

Συγκεκριμένα μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν σε αποθήκες, καταστήματα και σπίτια, ιδιοκτησίας του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 πιστόλια κρότου, αβολίδωτα, 1.400 φυσίγγια και 22 κροτίδες.
 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκαν:
•12 πιστόλια κρότου – αερίων,
•12 περίστροφα κρότου – αερίων,
•1.414 φυσίγγια κρότου,
•πολλαπλός εκτοξευτήρας φωτοβολίδων,
•κυλινδρικός σιγαστήρας και
•κροτίδες,
 
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Πηγή: cretapost


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια