Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μπορείς να βγεις με τη σύντροφό σου χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ;


Δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις χρήματα και να βγαίνει έξω παρέα με τη σύντροφό σου.

Ωστόσο, αν και αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις, πιθανόν να θεωρείς ότι αυτό δεν είναι εφικτό. Ε, λοιπόν, είναι, μιας και υπάρχουν λύσεις για έξοδο με το κορίτσι σου, χωρίς να ξοδέψετε ευρώ ή να ξοδέψετε ελάχιστα χρήματα.

Οι επιλογές είναι πολλές και όλες ενδιαφέρουσες και άκρως πρωτότυπες. Σίγουρα κάποιες θα τις εκτιμήσει δεόντως η κοπέλα σου, αφού θα της δείξεις το ενδιαφέρον σου με ιδιαίτερο και ρομαντικό τρόπο. Πάμε να μάθουμε με ποιον τρόπο μπορείτε να περάσετε όμορφα χωρίς χρήματα.

1. Πικ νικ

Τι καλύτερο από ένα ρομαντικό πικ νικ στην εξοχή ή σε κάποιο υπαίθριο χώρο με πολύ πράσινο. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας κάτι να τσιμπήσετε, να ακούτε μουσική από το κινητό σας και να πιείτε ένα κρασάκι που θα έχετε αγοράσει από πριν ή κάτι άλλο που σας αρέσει. Αν ο καιρός το επιτρέπει, μη διστάσεις στιγμή, αφού είναι κάτι που όλες οι κοπέλες εκτιμούν.

2. Βόλτα με τα ποδήλατα

Η βόλτα με τα ποδήλατα, αν φυσικά υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές, συνδυάζει γυμναστική, βόλτα και υπέροχη διάθεση, ειδικά αν έχεις καλή παρέα. Πάρτε τα ποδήλατά σας και απολαύστε μια μοναδική βόλτα που θα σας μείνει αξέχαστη.


3. Απολαμβάνοντας μια φανταστική θέα

Όταν μπροστά σου έχεις μια πανέμορφη θέα, τίποτα δεν μπορεί να σου λείπει. Πήγαινέ την σε ένα μέρος όπου φημίζεται για την ομορφιά του και θα δεις ότι η ώρα σας θα περάσει δημιουργικά και με ρομαντική διάθεση.

4. Event με δωρεάν είσοδο

Υπάρχουν πολλά events που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του χρόνου, ειδικά σε μεγάλες πόλεις. Ανακάλυψε ποια είναι αυτά που θα της άρεσαν και επισκεφτείτε τα. Θα δείτε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα τη μέρα σας.

5. Δωρεάν επίσκεψη σε έναν πολυχώρο ή σε μια έκθεση

Ένας πολυχώρος με εκδηλώσεις ή μια έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφικής κ.ά. αποτελούν ιδανική λύση για να την πας κάπου που θα την εντυπωσιάσει και δεν θα ξοδέψετε ευρώ.


6. Βόλτα ή μπάνιο στη θάλασσα

Η βόλτα στη θάλασσα ή το καλοκαίρι, το μπάνιο στη θάλασσα, ειδικά αν βρίσκεστε κοντά σε αυτήν, είναι ανέξοδο και πάντα αποτελεί ιδανικό τρόπο να περάσετε το ραντεβού σας.

7. Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη άδικα αποτελεί ταμπού για ραντεβού. Μπορείτε να επισκεφτείτε μια και να αναπολήσετε με βιβλία που ήδη έχετε διαβάσει, να πάρετε κάποια να ξεφυλλίσετε εκεί με θέματα που σας ενδιαφέρουν και να περιηγηθείτε στον υπέροχο κόσμο τους.

Οι ανέξοδοι αυτοί τρόποι για έξοδο με το κορίτσι σου, σίγουρα θα της μείνουν αξέχαστοι και δεν θα σταθεί στο γεγονός ότι δεν ξοδέψατε χρήματα, ούτε για μια στιγμή, λόγω της πρωτοτυπίας τους. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!


Πηγή: the-man.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια