Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον Κορυδαλλό μετά το Πάσχα ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου

"Ικανοποιείται" το αίτημα των αντιεξουσιαστών που έχουν προκαλέσει σειρά επεισοδίων σε ένδειξη αλληλλεγγύης στον κατηγορούμενο για τα τρομοδέματα, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του
Υπουργείου Δικαιοσύνης, σε λίγες ημέρες θα γίνει η μεταγωγή του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου στις Φυλακές Κορυδαλλού, απο τις Φυλακές Λάρισας όπου κρατείται.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου".
Η μετακόμιση του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου στον Κορυδαλλό περιλαμβάνεται στις μετακινήσεις των 27 κρατουμένων.
Η κίνηση αυτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης αναμένεται να εκτονώσει την κατάσταση με τις καταστρομικές επιθέσεις αντιεξουσιαστών, όπως αυτή σήμερα το πρωί απο κουκουλοφόρους που "έσπασαν" μαγαζιά στην Πατησίων, όπως φαίνεται και σε βίντεο ντοκουμέντο.



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια