Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί πήγε στην παρουσίαση της ΓΑΔΑ ο Αρχηγός - Τί είπε στους προϊσταμένους του Ανθρωποκτονιών και του ΤΑ Αμαρουσίου


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, για τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και του Τμήματος Ασφαλείας
Αμαρουσίου, με αφορμή την παρουσίαση των δύο υποθέσεων στη ΓΑΔΑ.
Ο κ. Αρχηγός αναφέρθηκε ονομαστικά στους επικεφαλής των δύο υπηρεσιών και εξήρε την προσπάθεια, την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό τους.
Για τον προϊστάμενο του 1ου τμήματος τής ΥΔΕΖΙ αποκάλυψε ότι είναι διπλά χαρούμενος για την πορεία του, μιας και ο πατέρας του ήταν εκπαιδευτής του σημερινού αρχηγού, όταν ήταν δόκιμος.
Για τον διοικητή της Ασφάλειας Αμαρουσίου τόνισε ότι "ανοίγει τον δρόμο της Αστυνομίας". Χαρακτήρισε το ΤΑ Αμαρουσίου "πιλοτική υπηρεσία", καθώς λειτουργεί με μεθοδικό και επαγγελματικό τρόπο. Μία περιφερειακή υπηρεσία με λίγους πόρους και υλικοτεχνική υποδομή, με λίγο προσωπικό, που όμως προσφέρει τόσα πολλά.
Τέλος δήλωσε ενώπιον όλων "Αυτήν την Αστυνομία θέλουμε. Αυτές τις υπηρεσίες με αυτές τις επιτυχίες. Θέλουμε οι περιφερειακές υπηρεσίες να λειτουργούν υποδειγματικά και αυτό επιδιώκουμε και στη Δυτική Αττική με την τοποθέτηση ικανών και έμπειρων αξιωματικών".


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια