Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Πρέβεζας για την καθαριότητα των υπηρεσιών


Το  ζήτημα της καθαριότητας όλων  των  Υπηρεσιών της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Πρέβεζας φέρνει στο προσκήνιο η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Σε όλους τους χώρους κτιρίων της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Πρέβεζας και των περιφερειακών Αστυνομικών υπηρεσιών της, εδώ και τρείς μήνες περίπου, δεν πραγματοποιούνται εργασίες καθαριότητας ούτε  απολύμανσης των χώρων κρατητηρίων, όπως προβλέπεται, με αποτέλεσμα να στοιβάζονται στους δημόσιους χώρους παντού σκουπίδια, ενώ οι χώροι υγιεινής και κρατητηρίων αποτελούν πλέον εστίες μόλυνσης, εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των κρατουμένων, των πολιτών και των εργαζομένων αστυνομικών. Ειδικά για το χώρο κρατητηρίων, πλέον ο κίνδυνος ανάπτυξης μολυσματικών ασθενειών είναι μεγάλος και η εύρεση άμεσης λύσης επιτακτική.

 

Η υγεία των κρατουμένων, των πολιτών και των εργαζομένων αστυνομικών είναι άμεσα συναρτώμενη με την καθαριότητα και σε καμία περίπτωση δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

 

Η  κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά με το θέμα της υγιεινής στους χώρους που υπηρετούμε δεν τιμάει κανέναν και οι εικόνες αυτές εκθέτουν ανεπανόρθωτα το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Απορίας άξιο αποτελεί η ολιγωρία και η  προχειρότητα  με την οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες του Αρχηγείου αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση, από την στιγμή που το πρόβλημα είναι γνωστό και έχει  επισημανθεί τόσο από μέρους μας, όσο και από μέρους της Διεύθυνσης η οποία με σχετική αλληλογραφία έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος.

 

Παρά ταύτα λύση στο πρόβλημα δεν έχει δοθεί ως σήμερα.

 

Καλούμε την φυσική ηγεσία να παρέμβει ώστε να δοθεί επιτέλους τέλος στην κωλυσιεργία των αρμόδιων Υπηρεσιών δίνοντας άμεση λύση στο πρόβλημα.

 

 

                                                 Για το Δ.Σ.
 
 

        O Πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας

 

  ΜΠΑΚΑΣ Κων/νος                                           ΡΙΖΟΣ Βησσαρίων

πηγή: prevezabest.blogspot.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια