Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πεντάγωνο: Ψέματα ότι βρέθηκαν σχέδια στρατιωτικών εγκαταστάσεων στα κινητά των δύο στρατιωτικών


"Είναι ψέματα όσα διαρρέονται για τα κινητά" τόνιζε ανώτατη στρατιωτική πηγή. Όπως επισήμαινε


 χρησιμοποιώντας ήπιο ύφος η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και παρών σε αυτήν είναι ο τεχνικός εμπειρογνώμονας που έχει οριστεί από τις ελληνικές αρχές για να εκπροσωπήσει τις οικογένειες των δυο στρατιωτικών.  

Επιπρόσθετα σημείωνε, με δηκτικό ύφος ότι πρόκειται για μια απόρρητη έρευνα από την οποία ακόμη και το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της γείτονος δεν θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της.  Από νωρίς πάντως υψηλόβαθμοι παράγοντες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έκαναν ευθεία σύνδεση της ύποπτης διαρροής με τις έντονες διπλωματικές πιέσεις που ασκούνται στην Τουρκία Υψηλόβαθμες πηγές ανέφεραν στο OnAlert ότι στην συγκεκριμένη συγκυρία η Τουρκία είναι στριμωγμένη.

“Φιλοτεχνώντας” υπό μια έννοια τη θέση στην οποία βρίσκεται η Άγκυρα, υπενθύμιζαν ότι πραγματοποιήθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς επίσης τις πρωινές συνομιλίες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ η οποία μάλιστα δημόσια στηλίτευσε τις τουρκικές δραστηριότητες.

Επισήμαιναν δε ότι στην διεθνή “αποδοκιμασία” πρέπει να προστεθεί και το προσχέδιο των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, και στο οποίο εν πολλοίς εγκαλείται η Τουρκία για τη στάση της και στην Κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.  


onalert.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια