Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Ειδικοί Φρουροί συμπαρίστανται στους στρατιωτικούς

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. σχετικά με τη συμπαράστατση του Σωματείου στους στρατιωτικούς: Η περιπέτεια των Ελλήνων στρατιωτικών μας, δεν σηματοδοτεί μόνο μια
Ελληνική-Εθνική περιπέτεια, αλλά και μια προσωπική περιπέτεια όλων των Ελλήνων όπου γης και καθενός μας προσωπικά.
Η απουσία δύο Ελλήνων ενστόλων και η στέρηση τους πρωτίστως από τις οικογένειές τους, αλλά και από την πατρίδα μας, αποτελούν την στέρηση της περιουσίας της εθνικής μας περηφάνιας, του εθνικού μας γοήτρου και μέρους της ψυχής του κάθε Έλληνα και Ελληνίδας!
Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ιδιαίτερα ευαίσθητο με εθνικά και κοινωνικά γεγονότα, χωρίς κανένα αίσθημα υπερπατριωτισμού, συγκλίνει με σεβασμό στην ενδυνάμωση των προσπαθειών της πολιτείας για την επιστροφή των συναδέλφων μας στρατιωτικών. Ενώνει τη φωνή του με όλες τις φωνές διαμαρτυρίας απέναντι στο Τουρκικό κράτος που μεθόδευσε την "μπαμπέσικη " αιχμαλωσία τους και ενισχύει την καρτερία και υπομονετικότητα των συγγενών τους μέχρι την επιστροφή τους .
Πέραν του ενδιαφέροντός μας που είναι αντίστοιχο του ενδιαφέροντος όλων των Ελλήνων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α εύχεται και επιθυμεί η Εθνική ενότητα στην κοινή προσπάθεια της επιστροφής των αδελφών μας, η πρωτόγνωρη συστράτευση τους, συγκροτώντας ένα ενιαίο μέτωπο, να οδηγήσουν στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή καταδίκη του μιλιταριστικού, θρασύδειλου Τουρκικού κράτους, ώστε να ευοδωθούν οι προσπάθειες της Ελληνικής πολιτείας και να επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς στην πατρίδα μας και τις οικογένειές τους .
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
-O-                                             -O-   
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια