Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συναδέλφισσα και συνάδελφε τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται!!! - Του Αλέξιου Θεοδοσιάδη


Άρθρο του Αλέξιου Θεοδοσιάδη μέλους Ενωτικής Μάχιμης Αστυνομικής Συσπείρωσης, υποψηφίου για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΑΥΘ.

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το επάγγελμά μας είναι δύσκολο από την φύση του. Την τελευταία δεκαετία όμως έχει γίνει πολύ δυσκολότερο.Δεν είναι μόνο η οικονομική αλλά και κοινωνική κρίση η οποία μαστίζει τη Χώρα,δεν είναι η ατελείωτη εισροή παράνομων μεταναστών,δεν είναι ότι έχει αλλάξει η φύση των εγκλημάτων προς το χειρότερο, αλλά ότι σε όλα αυτά η Αστυνομία παραμένει απέναντι από τα προβλήματα της έχοντας τα ίδια "μέσα" αντιμετώπισης.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι ώς Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. αποτελούμε ένα κομμάτι του κοινωνικού ιστού το οποίο δέχεται συνεχώς πλήγματα κι αυτή την περίοδο έχουμε την "τύχη" να διαθέτουμε στη Χώρα μία κυβέρνηση της οποίας το αυτί δεν ιδρώνει όταν ακούει για τα αμέτρητα προβλήματα μας και δεν προτίθεται να δώσει λύσεις σε αυτά.

Συνάδελφε και συναδέλφισα είναι στο χέρι μας να διαλέξουμε αντιπροσώπους που θα απαιτούν να ζούμε με περηφάνια μέσα στη Χώρα μας.Τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται...

Με ποια ψυχολογία συνάδελφοι ξεκινάμε την κάθε Υπηρεσία μας όλοι το ξέρουμε ,στο χέρι μας είναι όμως να το αλλάξουμε, να φύγουμε από την ανυποληψία της κυβερνήσεως και της κοινωνίας και να απαιτήσουμε σεβασμό.

 


Αλέξιος ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια