Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γραφείο και πεζοδρόμιο - του Πανγιώτη Χαρέλα

Δημοσιεύουμε την ανάρτηση τού Παναγιώτη Χαρέλα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: Τους μάχιμους αστυνομικούς, οφείλουμε όλοι μας να τους σεβόμαστε. Πληρώνονται το
ίδιο με τους υπόλοιπους, βρίσκονται στα έκτακτα μέτρα μπροστά, φυλάνε σύνορα με ιδιαίτερο κίνδυνο, περιπολούν πάνω σε δύο ροδες και πάντα όπου καλούνται δηλώνουν παρών.

Απαιτούμε τον σεβασμό από την κοινωνία ως Αστυνομία, αλλά σφυρίζουμε αδιάφορα στην απαξίωση τους από τους συναδέλφους που εργάζονται στα γραφεία. Υπάρχουν λοιπόν ορισμένοι "επιτελικοί" συνάδελφοι που πιστεύοντας πως η ασφαλή θεσούλα τους κάτω από ένα κλιματιστικό και η "δύναμη" που νομίζουν πως έχουν, τους διασφαλίζει και ανωτερότητα έναντι των συναδέλφων που βρίσκονται στο δρόμο.

Από αυτούς εξαρτάται η "αντικειμενική" αξιολόγηση των μάχιμων, αλλα και η επιλογή της Διοίκησης για αποσπάσεις σε νησιά και Έβρο χωρίς να λαμβάνουν υπόψη κανένα αντικειμενικό κριτήριο. Η ευθύνη όμως για τον μη σεβασμό απέναντι στο μάχιμο προσωπικό δεν βαραίνει μόνο αυτούς αλλά και την ίδια την Ηγεσία που ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.

Και αν σήμερα τέτοιες συμπεριφορές γίνονται ανεκτές, ο συνδικαλισμός θα πρέπει να τις καταγγέλει. Η Αστυνομία δεν είναι τσιφλίκι κανενός και κυρίως αυτών των συναδέλφων που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στο πεζοδρόμιο αλλά έχουν μάθει να μειώνουν και να προσβάλλουν τον καθένα που επιτελεί πολλαπλάσιο σημαντικό έργο ως μάχιμος αστυνομικός από το δικό τους.

Απαιτείται σεβασμός σε όλο το μάχιμο προσωπικό που βρίσκεται στο δρόμο σε κάθε πόστο και σε κάθε υπηρεσία και ο συνδικαλισμός ( αν μπορεί !!!) έχει την υποχρέωση αυτόν τον σεβασμό και να τον υπερασπιζεται και να τον επιβάλλει.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια