Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Σύλληψη στρατιωτικού για παρενόχληση σε νεαρή γυναίκα

 Σύλληψη ενός στρατιωτικού το βράδυ της Παρασκευής μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας ότι προσπάθησε να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του.
Το περιστατικό, που καταγγέλθηκε από το παρ’ ολίγον θύμα, σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης στη νότια Λαμία, όταν η νεαρή γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει η νεαρή γυναίκα, ο άνδρας την πλησίασε με το αυτοκίνητο και άρχισε να της λέει ότι έχει πρακτορείο μοντέλων και ότι επειδή ήταν πολύ όμορφη ήθελε να την προωθήσει ως μοντέλο και άλλα σχετικά, προσπαθώντας να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητο. Όταν είδε ότι εκεινη δεν ανταποκρίθηκε προσπάθησε δυο φορές διά της βίας να την βάλει μέσα στο αμάξι του.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και αφού τον απώθησε το έβαλε στα πόδια και ταυτόχρονα άρχισε να καλεί με το κινητό την αστυνομία. Ο άνδρας βλέποντας τη νεαρή γυναίκα να καλεί με το τηλέφωνο την αστυνομία μπήκε στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα εγκατέλειψε το σημείο.

Τελικά στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο δράστης συνελήφθη στις 7:30' το απόγευμα της Παρασκευής, αφού πρώτα εντοπίστηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα. Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για στρατιωτικό από τη Φθιώτιδα που υπηρετεί στην Αθήνα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι υποστήριξε ο φερόμενος ως δράστης στην απολογία του για τα όσα του καταλογίζονται, ενώ λόγω της ιδιότητάς του θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

πηγή: lamiareport

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια