Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θέλεις να τελειοποιήσεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες; Εύκολοι τρόποι για να το πετύχεις!



Αν νόμιζες μέχρι τώρα ότι πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα το Photoshop για να μπορείς να τελειοποιήσεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες, κάνεις μεγάλο λάθος!

Υπάρχουν κάποιοι πιο απλοί τρόποι για να τις «πειράξεις» και να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Απλοί τρόποι να «πειράξεις» τις φωτογραφίες

Όπως εξηγεί ο φωτογράφος στο παρακάτω βιντεάκι, οι φωτογραφίες σας μπορούν να μεταμορφωθούν από βαρετές σε συγκλονιστικές έχοντας υπόψη σας πέντε βασικά πράγματα: Το saturation, το φως, τη «ζεστασιά» (warmth), τις σκιές (τις οποίες συνήθως θα χρειαστεί να απαλύνετε) και τα highlights.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να μάθετε πώς να τα «πειράζετε» αυτά στο Lightroom της Adobe, το οποίο κυκλοφορεί (επί πληρωμής) για PC, Mac, κινητά και tablet.



Τις ίδιες ακριβώς πτυχές της φωτογραφίας σας πειράζουν, με λιγότερες κινήσεις και λιγότερη διαδικασία από μέρους σας, και το δημοφιλέστατο Intagram και το Snapseed. Αμφότερα είναι δωρεάν, τα κατεβάζετε από το App Store ή το Google Play στο κινητό σας, και πανεύκολα στη χρήση τους.



Στο μεν Instagram, αυτό που προτείνουμε να κάνετε είναι να αγνοήσετε τα πολυφορεμένα πια φίλτρα και να εστιάσετε στις λειτουργίες Editing (saturation, highlights, tilt shift κλπ) το δε Snapseed έχει περισσότερες επιλογές, για να κάνετε πραγματικά μικρά θαύματα με τις φωτογραφίες σας.




Πηγή: in2life.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια