Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΝΑΣΑ με τον Διοικητή Ασφαλείας - Θέμα ημερών οι σταθμοί ΔΕΕ στις υποδιευθύνσεις

Πραγματοποιήθηκε την 9/3/18 και απογευματινές ώρες συνάντηση του Γραμματέα Δ.Σ  Π.Ο.ΑΣ.Υ  ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου και των Αντιπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ  ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗ
Γεωργιου,ΑΛΥΜΑΡΑ Βασιλειου,ΧΑΝΗ Γεωργίου και ΤΡΑΚΑΛΑ Αντωνίου με τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ κ. ΨΩΜΑ Γεώργιο.
Αφού ευχηθήκαμε στον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που έχει προσφάτως αναλάβει ,του εκθέσαμε την αναγκαιότητα του εξορθολογισμου των μέτρων τάξης –ασφάλειας , τα όποια επιβαρύνουν σε μεγάλο βαθμό τα ήδη υποστελεχωμενα Τμήματα Ασφάλειας  και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις  υποχρεώσεις τους και ζητήσαμε να μειωθούν στο μετρό του δυνατού .
Αναφορικά με το ζήτημα της λειτουργίας σταθμών Δ.Ε.Ε για λήψη αποτυπωμάτων και φωτογραφιών στις έδρες των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Αττικής ,ζητήσαμε ενημέρωση για το στάδιο των εργασιών και αιτηθήκαμε την επίσπευση αυτών ,έτσι ώστε να υλοποιηθεί το  αναφερόμενο σχέδιο ,το οποίο θα απαλλάξει τους συναδέλφους μας από περιττές καθυστερήσεις και ταλαιπωρία κατά την διαδικασία μεταγωγής αυτοφώρων αδικημάτων.
Από πλευράς του κ. Υποστρατήγου κ. ΨΩΜΑ μας έγινε γνωστό ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα καταβληθεί προσπάθεια για τον εξορθολογισμο των μέτρων τάξης ασφάλειας στο μετρό του εφικτού ,έτσι ώστε να εξοικονομηθούν δυνάμεις, χωρίς όμως να βλάπτεται το αγαθό της Ασφάλειας  του πολίτη, ενώ για το ζήτημα της εγκατάστασης και λειτουργίας  των σταθμών Δ.Ε.Ε μας διαβεβαίωσε ότι είναι ζήτημα ημερών η έναρξη τους και οι όποιες αγκυλώσεις θα ξεπεραστούν άμεσα δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες-κατευθύνσεις.

http://anassa-police.blogspot.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια