Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αθάνατοι πια στις μνήμες και στις καρδιές όλων μας - του Γιάννη Μακρή

Δημοσιεύουμε την ανάρτηση του Γιάννη Μακρή από το Facebook: Σήμερα, είναι μια από εκείνες τις μέρες που είναι αδύνατο κανείς να ξεχάσει, πόσο μάλλον όλοι εμείς που έτυχε να γνωρίζουμε και να
ζήσουμε από κοντά όλες εκείνες τις τραγικές στιγμές της είδησης του θανάτου δυο εκ των καλυτέρων συναδέλφων τόσο από πλευράς ήθους και φιλότιμου όσο και από πλευράς επιχειρησιακής δράσης.
Πριν από επτά χρόνια μια τέτοια μέρα αποχαιρετούσαμε δύο φίλους, δύο ήρωες, που αψήφησαν τον κίνδυνο και έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας, θυσιάζοντας τα νιάτα τους και τα όνειρα τους στον αιματοβαμμένο βωμό της ασφάλειας των πολιτών.
Παλικάρια οι ίδιοι στην ζωή τόσο εκείνοι όπως και τόσοι άλλοι ανώνυμοι συνάδελφοι που αγωνίζονται για τα ίδια ιδανικά και για τα ίδια όνειρα.
Φίλοι μέσα και έξω από τη υπηρεσία πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη δεν δίστασαν ούτε μια στιγμή να ακολουθήσουν το μονοπάτι με την μοίρα και την ιστορία τους.
Δυο αφανείς ήρωες ανάμεσα σε τόσους άλλους που καθημερινά δίνουν την μάχη τους και την ζωή τους, με το παράδειγμα τους και την αυτοθυσία τους έφεραν ίσως για πρώτη φορά τόσο κοντά τον ελληνικό λαό με τους ανώνυμους φύλακες αγγέλους τους.
Αθάνατοι πια στις μνήμες και στις καρδιές όλων μας, ο Γιώργος και ο Γιάννης μένουν ζωντανοί δίπλα μας για να μας συντροφεύουν στις περιπολίες, στις αγωνίες μας και στα ξενύχτια μας...
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια